X İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARKADAŞINA GÖNDER İstanbul’da Etin Yeni Adresi...
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz

İstanbul’da Etin Yeni Adresi...

  • Giriş Tarihi: 14.10.2016 17:33 Güncelleme Tarihi: 14.10.2016 17:58
İstanbul’da Etin Yeni Adresi...
İstanbul’da Etin Yeni Adresi...

İstanbul'da Etin Yeni Adresi Bonfilet SteakHouse ve Efsanevi Et Lezzetleri....

Bonfilet, kırmızı etteki 105 yıllık gelenekselleşmiş mesleki tecrübesini ve kalite anlayışını, İstanbul Hadımköy'de açtığı Bonfilet SteakHouse'da taçlandırdı.
4 kuşaktır etçi olmanın birikimi ile sunduğu eşsiz et lezzetlerini, her metrekaresine ayrı özen gösterdiği restoranında sizlerle buluşturuyor. Bonfilet SteakHouse'da sunulan tüm etler, Trakya bölgesinde özel olarak yetiştirilen besi hayvanlarından temin ediliyor. Bonfilet SteakHouse, aile ve arkadaş sohbetlerinin, iş yemeği ve toplantıların eşsiz lezzetler eşliğinde keyifle yapılabildiği bir mekân. Restoranın yanıbas¸ında tüm et ve şarküteri ürünlerini temin edebileceğiniz bir de Kasap dükkanı yer alıyor

Detaylı bilgi, menü ve rezervasyon için 0 212 884 2 884 numaralı telefonu arayabilir ya da www.bonfiletsteakhouse.com.tr adresinden web sitesini ziyaret edebilirsiniz...

Bonfilet'in 4 Kuşaktır Süren Lezzet Yolculuğu....1910: Akkoyun ailesinin, hayvancılık ve kasaplıkla uğraşı 1910'lu yıllarda, tahta tezgahlar üzerinde et keserek başlamıştır.

1950: Ailenin ikinci kuşağı kasaplık ve hayvancılık işini, gelenekselleşmiş bir aile mesleği olarak kabul ederek sürdürmüştür.

1970: Ailenin üçüncü kuşağı, 1970 yılında İstanbul'a yerleşerek ve bir kasap dükkanı açarlar. Dedelerinden devraldıkları tecrübe ve birikimlerini, Akkoyun Et Pazarı adı altındaki bu dükkânda müşterilerine "ister bir ton, ister bir kilo" sloganı ile sundukları ürün ve hizmetlerle geliştirmeye devam ederler.

1980: Akkoyun ailesinin dördüncü kuşak temsilcisi Hakan Akkoyun, genç yaşında alışılagelmiş kasaplık anlayışının dışında bir hizmet arayışı içine girer. Hakan Akkoyun 80'li yıllarda Türkiye için henüz erken olmakla birlikte, eti paketlenmiş olarak işleyip satma fikri üzerinde çalışmalarını yoğunlaştırır. Ve ilk paketlenmiş et ve et ürünleri, Bonfilet markası ile lokal market raflarında yer almaya başlar.

Bugün... Hakan Akkoyun, 2010 yılında Avrupa standartlarına uygun olarak inşa ettirttiği, İstanbul'daki Bonfilet Entegre Et Tesisleri'nde ürün çeşitliliğini arttırarak daha kapsamlı bir üretim modeline geçer. Türkiye'de AB normlarındaki ilk olma özelliğini taşıyan tesislerde üretilen, sağlıklı, lezzetli et ve et ürünleri, nihai tüketicinin ve toplu tüketim noktalarının mutfağında güvenle kullanılmaya devam etmektedir.

105 yıllık hayvancılık, kasaplık ve sanayicilik deneyiminden beslenen Bonfilet Et San. ve Tic. A.S¸. 2015 yılında Bonet Döner markası ile İstanbul - Beykent'de döner çeşitlerinin sunulduğu bir restorant açar. Bonfilet'in eşsiz kırmızı et lezzetlerini nihai tüketici ile buluşturan girişimi, 2016 yılında Alkent 2000 Mahallesi Hadımköy yolunda açılan Bonfilet SteakHouse ve Kasap ile devam eder. Son olarak Mamak, Ankara – Metro GROSSMARKET girişinde Bonet Döner'in ikinci şubesi hizmet vermeye başlar.