Türkiye'nin en büyük et ve et ürünleri entegre tesisini hizmete açmaya hazırlanan KONET, araştırma ve geliştirme çalışmalarına devam ediyor. Özelleştirme çalışmalarının ardından yeniden yapılanma sürecine giren firma, büyük bir değişim geçiriyor. Et ve et ürünleri sektörünün dünyadaki en önemli fuarı olarak kabul edilen IFFA'yı ziyaret eden KONET, ürün işleme hattı ve ambalajlama hattı alarak yeni anlaşmalara imza attı. KONET Genel Müdürü Emre Özbey, 5 gün fuarda bulunduklarını belirterek, "Türkiye'ye en iyi kalite ve en sağlıklı paketli taze kırmızı eti ulaştırmak için yaptığımız çalışmalar devam ediyor. Üretim tesisimiz için iki yeni ambalajlama hattı ve iki yeni ürün hattı aldık. Türkiye'de daha önce kullanılmamış bu sistemlerle yeni ürünler geliştirme ve ürün çeşitlerimize yeni kategoriler ekleme şansımız olacak" dedi.
EN BÜYÜK YAPI
Kırmızı ette kalite, hijyen ve sağlığın simgesi KONET, iki seneyi aşkın araştırma ve planlama döneminin ardından Türkiye'nin en büyük et ve et ürünleri entegre tesisini hayata geçiriyor. Tamamlandığında, 24 bin metrekare kapalı alanıyla, yıllık 35 bin tona yakın kesim tonajına ulaşacak KONET, araştırma ve geliştirme çalışmalarına devam ediyor.