X İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARKADAŞINA GÖNDER Kayseri'ye özgü sucuk içi
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz

Kayseri'ye özgü sucuk içi

  • Giriş Tarihi: 7.8.2013

Ramazan ayında Kayseri'ye has bir lezzet olan sucuk içi, vatandaşların iftar sofralarında en önemli gıda maddelerinin başında geldi. Sucuk içinin hazırlanması ve özellikleri hakkında bilgiler veren kasap Süleyman Apaydın, sucuk içinin çiğ yenmemesini kavrulduktan sonra tüketilmesi gerektiğini söyledi. İl dışından gelen misafirlerin sucuk içini bir sefer tatmaları halinde damaklarında kalan bu lezzeti unutmayacaklarını ifade eden Süleyman Apaydın, "Tavada kavrulursa sucuk içi, köfte gibi yapılırsa sucuk köfte olur" diye konuştu.

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.