Mantı,
şebit yağlaması, kağıtta pastırma, pehli ve fırın ağzı gibi bilinen bazı yöresel yemeklerle adını duyuran Kayseri kahvaltı çeşidiyle de gözde oldu. Kahvaltılarıyla adından söz ettiren mekanlardan biri de Güner Restaurant. Mekanlarında cumartesi ve pazar günleri 80 çeşit açık büfe kahvaltıyı 18 TL'den sunduklarını belirten İşletme Müdürü Erdal Yıldız, yaklaşık 6 yıldan beri uyguladıkları açık büfe kahvaltı hizmeti ile Kayseri'de büyük ilgi gördüklerini ifade etti. Yıldız "Müşterilerimiz açık büfe kahvaltımızda aradıkları bütün kahvaltı çeşitlerini bulabiliyorlar. Açık büfe kahvaltımızda hem çeşitlerimiz oldukça zengin hem de fiyatımız çok ekonomik. Bu hizmetimizle restoranda kahvaltı yapmayan kimsenin kalmamasını hedefliyoruz. Tüm Kayserilileri padişahlara layık açık büfe kahvaltımıza bekliyoruz" dedi.