Kayseri Şeker Fabrikası sahası içerisinde 10 bin metrekare alanda cam serada topraksız ortamda, yetiştirilen domatesler ramazan sofralarına doğal lezzet katıyor.
Kayseri Şeker serasında üretilen domateslerde Hindistan cevizi liflerinden elde edilen, içine makro ve mikro elementler eklenerek, kokopit kullanılarak üretiliyor. Üretim aşamasında kimyasal madde kullanılmayan domateslerin döllemesi bile arılar aracılığı ile gerçekleştiriliyor.
Organik üretim gerçekleştirilen Kayseri Şeker’in serasının domates üretim kapasitesinin 300 ton civarında olduğu belirtildi.
Yerel Haberler kategorisinde bulunan hiçbir habere herhangi bir editoryal müdahalede bulunulmamıştır. Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı, Demirören Haber Ajansı tarafından hazırlanan tüm Kayseri Haberleri, otomatik olarak servis edildiği şekilde bu sayfada yer almaktadır. Kayseri Haberleri bölümünde yer alan haberlerin tamamının hukuki muhatabı haberi servis eden ajanslardır.