X İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARKADAŞINA GÖNDER Lezzet haftasında kuzu şenliği
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz

Lezzet haftasında kuzu şenliği

  • Giriş Tarihi: 24.4.2013

Jash İstanbul'un geçen ay başlattığı, her aya özel 'Lezzet Haftası' geleneği; 'Fırında Sarma Kuzu Kokoreç Haftası' ile devam ediyor. Canım İstanbul şirketinin çatısı altında bulunan Jash İstanbul'un yaratıcısı Dayk Miricanyan; Nisan ayının, kuzu etinin en lezzetli zamanı olduğunu söylüyor. Jash İstanbul'da, 22-28 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek 'Fırında Sarma Kuzu Kokoreç Haftası'nda; patates, domates ve yeşilbiberle fırına verilen tadına doyulmaz kuzu sarmalar misafirlere sunulacak.

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.