İLİŞKİLİ HABERLER
!f İstanbul 2010, 11-28 Şubat
Festivalde neler var?
Galalar için programınızı yapın
Keş!f üç yaşında
Erkekler mercek altında
Pippa Bacca'nın yarım kalan hüzünlü yolculuğu tamamlandı
Festivalde de "Açılım" var!

!f İstanbul 2010, 11-28 Şubat

  • yeni haber
  • Giriş Saati : 28.01.2010 11:58
    Güncelleme : 29.01.2010 15:25
Bu yıl 9.su gerçekleşecek AFM Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali, 11-21 Şubat tarihleri arasında İstanbul'a, 25-28 Şubat tarihlerinde ise Ankara'ya konuk oluyor. Festivalin www.mybilet.com üzerinden satışa sunulan biletleri, İstanbul için 29-31 Ocak, Ankara için 12-14 Şubat tarihlerinde indirimli olarak satılacak. Hafta içi gündüz seansları gnctrkcll'lilere özel "bir bilet alana bir bilet bedava" olacak. Gündüz seansları 5 TL olacağından gnctrkcll'liler 2,5 TL'ye filmleri izleyebilecekler.



!f İstanbul'da bir ilk gerçekleşiyor!
!f istanbul tanınmış Amerikalı sinema sitesi The Auteurs işbirliği ile bu sene dünyada bir ilke imza atıyor. Festivalin en çok konuşulan beş filmi ilk defa İstanbul ile eş zamanlı Anadolu'da 15, komşu coğrafyalarda ise dört farklı noktada izlenebilecek. "!f²: İstanbul'dan Canlı" adlı bu yeni proje ile sinema salonları olmayan veya salon olsa bile festival filmine ulaşamayan bu noktalar kimi şehirde sanat merkezi salonu, kimisinde ise kadın derneğinde gerçekleşiyor.

Çok konuşulacak filmler !f İstanbul'da
Festivalin merakla beklenen filmleri arasında şimdiden Oscar yolu görünen "Yaman Tilki/Fantastic Mr Fox", "Precious", "Hizmetçi/The Maid", "An Education/Aşk Dersi", "Çılgın Kalp/Crazy Heart", tek gala olarak festival izleyicisine sunulacak olan Peter Jackson'ın son filmi "Cennetimden Bakarken/The Lovely Bones" ve "Un Prophet / Yeraltı Peygamberi" var.

Festival tanıtım videosu



Festival jürisi
Festivalin çok konuşulacak uluslararası jürisi ise Gael Garcia Bernal'i uluslararası üne kavuşturan Oskar ödüllü "Günah" filminin prodüktörü Daniel Birman Ripstein, Sundance Film Festivali yöneticilerinden Caroline Libresco, NISIMASA'nın kurucusu Matthieu Darras, "Buzdan Hayaller / Nói the Albino" filmiyle tanınan ünlü İzlanda'lı yönetmen Dagur Kári ve ülkemizin en önemli senarist / yönetmenlerinden Ümit Ünal'dan oluşuyor. Kari, ayrıca çok konuşulan son filmi "The Good Heart / İyi Yürek"in galasında hazır bulunacak.

kalan karakter 460

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Diğer Antrakt Haberleri
www..com.tr
Facebook’un en iyi gazetesi
SABAH’ı beğen,
son dakika haberlerini kaçırma
facebook.com/Sabah
Son dakika haberlerini
Twitter’ın en iyi gazetesi
Sabah’da takip et
twitter.com/sabah
Sosyal Medya' nın En Çok Paylaşılanları
ÜCRETSİZ SABAH BÜLTEN ÜYELİĞİ

Üye olun, son dakika haberleri e-postanıza gelsin.

Adı Soyadı :
E-posta :
Üye Ol