Giriş Saati : 03.09.2010 08:47
Güncelleme : 03.09.2010 09:51
Yönetmen: Nimród Antal Oyuncular: Adrien Brody, Topher Grace, Alice Braga, Walton Goggins, Oleg Taktarov, Laurence Fishburne, Danny Trejo, Louis Ozawa Changchien, Mahershalalhashbaz Ali, Carey Jones, Brian Steele, Derek Mears
Senaryo: Alex Litvak, Michael Finch Görüntü Yönetmeni: Gyula Pados Kurgu: Dan Zimmerman Müzik: John Debney Yapım Tasarımcısı: Caylah Eddleblute, Steve Joyner Yapımcı: Robert Rodriguez, John Davis, Elizabeth Avellan Süre: 107 dk. Yapım: ABD (2010) Dağıtımcı: Tiglon Film Gösterim Tarihi: 3 Eylül 2010
Predator evreninde yepyeni bir sayfa açılıyor... Robert Rodriguez'in yapımcılığında çekilen filmde, başrolde Oscarlı oyuncu Adrian Brody, seçilmiş bir grup paralı askerin lideri olarak karşımıza çıkıyor. Yabancı bir gezegene getirilen birlik, kısa sürede kendilerinin av olduğunu farkeder. Gözden düşmüş bir fizikçi dışında her biri soğukkanlı birer katil olan ve Yakuza, suçlular, ölüm mangası timinden oluşan bir grup paralı askerler, insan "predator"(avcı)lar. Düştükleri gezegende bu sefer kendileri uzaylı predator'lar tarafından sistematik bir biçimde avlanıyorlar.
ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.