'da çekilen lerine büyük ilgi

  • yeni haber
  • AA
  • Giriş Saati : 28.07.2010 10:20
    Güncelleme : 28.07.2010 10:21
'ın, çekimleri da yapılan "Yariyan" (Dostluklar) ve "Hal-i Dil" (Gönül Hali) adlı Pakistan leri, ülkede en çok izlenen diziler arasına girdi.

Dizilerin yapımcısı Asıf Rıza Mir, İstanbul'un, Pakistan halkının çoğunluğunun tanıdığı bir kent olması ve kentin eşsiz güzelliğinin, çekimlerin İstanbul'da yapılması fikrini getirdiğini söyledi.

Ülkede dizilerin, 20:00 ile 23:00 saatleri arasında en fazla izlenen televizyon yapımları arasında yer aldığını belirten Mir, "50 milyondan fazla Pakistanlıya İstanbul'u sevdirmenin mutluluğunu yaşıyorum" dedi.

ABD, İngiltere, Kanada ve Avrupa'da yaşayan Pakistanlıların da dizileri takip ettiklerini söyleyen Mir, dünyanın her yerinde yaşayan Pakistanlılardan olumlu tepkiler geldiğini ifade etti.

Dizilerin ulaşım sponsorluğunu yapan Türk Hava Yolları'na (THY) teşekkür eden Mir, gelecek yayın dönemi için Karadeniz bölgesinde çekilecek projeleri bulunduğunu belirtti.

THY Pakistan Müdürü Utku Yazan ise, Türkiye'nin tanıtımına büyük katkıda bulunan THY'nin, Pakistan'da kültür, sanat, spor ve turizm çevreleri desteklemeye devam edeceğini kaydetti.

"Dostluklar" isimli dizi pazar günleri ARY televizyon kanalında, "Gönül Hali" dizisi de pazartesi günleri GEO televizyon kanalında ekrana geliyor.

Etiketler : , ,

kalan karakter 460

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Diğer Sinema Haberleri
Diğer Sinema Haberleri
Venedik'in açılışını 'Siyah Kuğu' yapacak
Havan batsın son bükücü!
Savaşa inat sanata merhaba
Macar yönetmenin İstanbul rüyası
Yardımseverliği Clooney'e Emmy ödülü getirdi
Bu hafta vizyona girenler
Artvin'de filmli günler başlıyor
Hrant Dink anısına çekilen 'vicdanlı' filmler bir tık uzakta
Rekor "Başlangıç"
İngilizler kayıp filmlerin peşinde
Ahmet Bayazıt yaşamını yitirdi
Tesadüfün böylesi
B planı savaşmak mı?
Kosmos'a komşudan en iyi film ödülü
Türk sineması Hollywood'u ezdi geçti
Kültür Bakanlığı'ndan Türk filmlerine 5.5 milyon'luk destek
İkinci kez korkmaya hazır mısınız?
Sinema
Demir Leydi filmi rahatsızlık yarattı
Sinemacılar trenle kısa film çekecek
Hollywood 'New York'ta Beş Minare'yi konuşuyor
'Göründüğü kadarıyla' savaş
Bu hafta vizyona girenler
Tayfun Pirselimoğlu, Locarno'da yarışacak
Oyuncu Samiye Hün vefat etti
Şov bitecek, Oprah'nın filmi başlayacak
Esmeray, üç oyunla Kumbaracı50'de
Roman Polanski 'yeterince çekti' mi?
Türkiye'nin ilk dans filmi çekiliyor
Alacakaranlık'la dalga geçiyorlar
www..com.tr
Facebook’un en iyi gazetesi
SABAH’ı beğen,
son dakika haberlerini kaçırma
facebook.com/Sabah
Son dakika haberlerini
Twitter’ın en iyi gazetesi
Sabah’da takip et
twitter.com/sabah
Sosyal Medya' nın En Çok Paylaşılanları
ÜCRETSİZ SABAH BÜLTEN ÜYELİĞİ

Üye olun, son dakika haberleri e-postanıza gelsin.

Adı Soyadı :
E-posta :
Üye Ol