"Biz kaburga dolmasında kuzunun kaburga kısmını, butlarını da saç tavada kullanırız. Baska et kullanılmaz. Kuzu eti nazik ve yumusaktır. Yerken ayrı bir tat verir. Dana, Keçi yada Koyun etinde aynı tadı yakalayamazsınız. Koyun eti kokar, Keçi eti de Besyüz kiside Bir de olsa mide rahatsızlıgına neden olur. Bu nedenle Kuzu eti bizim olmazsa olmazımız. Kaburga dolması buharda pisen, ates yüzü görmeyen, dogal saglıklı ve insan saglıgı açısından fevkalade faydalı bir ürün. Ne ates yüzü görür, ne de kömür. Bu özel yemekte kuzunun kaburgalarıyla iç pilav birlikte yer alıyor. Iç pilavda badem ve reyhan ve bizim özel baharatlarımız kullanılıyor. Iç pilav önce yarım pisirilip sogutuluyor."