X İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARKADAŞINA GÖNDER Patlıcan kebabı günleri başladı
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz

Patlıcan kebabı günleri başladı

  • Giriş Tarihi: 24.7.2015
Patlıcan kebabı günleri başladı
Patlıcan kebabı günleri başladı

Ramazan Bingöl Et Lokantası, son günlerde patlıcan kebabıyla dikkat çekiyor. Keme, sarımsak kebabı ve erik tavadan sonra şimdilerde Birecik usulü patlıcan kebabına yer veren mekanda patlıcanlar; Ramazan Bingöl'ün memleketi de olan Birecik'ten özel olarak getirtiliyor. Etler zırhta çekiliyor ve kömür ateşinde pişiriliyor. Servisinde ise közlenmiş domates ve Birecik'ten getirilen biberler eşlik ediyor. Ramazan Bingöl, "Patlıcan dönemini sabırsızlıkla bekleyen misafirlerimiz var. İşin kötü tarafı ise patlıcanların sınırlı sayıda olması" diyor.