Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

'Hamileyim'

Sürpriz aşkın kahramanları Derin Mermerci ile Cem Aydın, sürprizin büyüğünü yapıp ilişkilerinin beşinci ayında, 26 Eylül'de nikah masasına oturmuştu.
Ablalarından olan yeğenlerinin üzerine titreyen, çocuklara bayılan Derin Hanım'ın anne olma hayali ile yanıp tutuştuğunu biliyordum. Geçen ay da gazetelerde Derin Hanım'ın hamile olduğu yönünde çıkan haberleri okuyunca, tebrik etmek için aramıştım.
Ancak hangi veriye göre böyle bir haber yapıldığına şaşıran Derin Hanım, maalesef hamile olmadığını söylemişti. Ben de "İnşallah tez zamanda Allah gönlünüze göre verir" temennisinde bulunmuştum. "İnşallah, Allah'ın takdiri" diyen Derin Hanım, kısmet olup da hamile kaldığında haberimin olacağını söylemişti.
Önceki gün ilk ağızdan müjdeli haber geldi.

ÇOCUK SAHİBİ OLMAYI ÇOK İSTİYORLARDI
Evet, Derin Hanım şimdi gerçekten hamile...
Çocuk sahibi olmak için bir süredir uğraşan Aydın çiftinin sonunda Allah gönüllerine göre vermiş. Hamileliğinin henüz çok başında olduğunu söyleyen Derin Hanım, "Allah hayırlı ve sağlıklı bir şekilde tamamına erdirir inşallah" dedi. Ben de aynı temennide bulunuyorum; umarım Derin Hanım da, bebekleri de sağlıkla kurtulur...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA