Türkiye'nin en iyi haber sitesi

Patlıcan kebabı ağızları sulandırıyor

Giriş Tarihi: 28.7.2016
Patlıcan kebabı ağızları sulandırıyor
Ramazan Et Lokantası'nda, patlıcan kebabı günleri başladı. Her yıl Birecik'ten mevsiminde getirilen patlıcanlar, elde çekilen zırh kıyma ile birleşince tam bir lezzet şölenine dönüşüyor. Servis edilirken bu lezzete yine Birecik'ten getirilen közlenmiş acı biber de eşlik ediyor. Mekanın sahibi olan Ramazan Bingöl; 'Patlıcanlı Günler' adı altında her yıl düzenledikleri şölenle ilgili şunları söyledi: "Patlıcan kebabını en iyi yapan restoran biziz. Sınırlı sayıda üretilen patlıcanları toprağından soframıza ulaştırmak her ne kadar meşakkatli olsa da halka hizmet etmekten mutlu ve huzurluyuz."
BUGÜN NELER OLDU
ARKADAŞINA GÖNDER
Patlıcan kebabı ağızları sulandırıyor
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz