Türkiye'nin en iyi haber sitesi

Anadolu’nun lezzetleri bu aşurede

Giriş Tarihi: 15.10.2016
Anadolu’nun lezzetleri bu aşurede
Bereketin sembolü aşure; Bolulu Hasan Usta'nın 35 yıllık deneyimiyle eşsiz bir tada dönüşüyor. Aşureler; Antep'ten buğday, 'tan şeker, Isparta'dan gülsuyu, 'dan kayısı ve 'den kuşüzümü getirilerek, Bolulu Hasan Usta'nın özel tarifiyle pişiriliyor. Ardından iştah açıcı aşureler, Nazilli'den getirilen cevizlerle süsleniyor. Aşurede kuru üzüm, kuru incir, portakal kabuğu, tarçın ve susam da kullanılıyor. Bolulu Hasan Usta şubelerinde; porsiyonluk ve aile boyu aşure paketleri sunuluyor.
ARKADAŞINA GÖNDER
Anadolu’nun lezzetleri bu aşurede
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz