Anadolu’nun damak tatları buluştu

Giriş Tarihi: 3.4.2016
Anadolu’nun damak tatları buluştu
Bursa'da kurulan "Yöresel Feshane Etkinlik Çadırı"nda, Erzincan'dan tulum peyniri, 'den tantuni, Antakya'dan künefe, Ankara'dan döner, İzmit'ten pişmaniye, Trabzon'dan ekmek, Balıkesir'den zeytinyağı, 'dan şalgam, 'tan çemen gibi yöresel ürünler, yoğun ilgi görüyor. Merkez Nilüfer ilçesinde kurulan çadırda, Türkiye'nin onlarca ilinden gelen esnafın stantlarında, etin her çeşidinden tatlıya, zeytinden peynire, çaydan pişmaniyeye, pekmezden helvaya, bakliyattan kuruyemişe kadar yüzlerce lezzet bulunuyor. Kağıtta kebabın ardından kabak tatlısı yiyen, demli çay içtikten sonra kabak çekirdeği çitleyerek stantları gezenler, satın aldıkları ürünlerle evlerine dönüyor.
ARKADAŞINA GÖNDER
Anadolu’nun damak tatları buluştu
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz