Türkiye'nin en iyi haber sitesi

Etin lezzeti dinlendirme ve mühürlemede saklı

Giriş Tarihi: 18.6.2017
Etin lezzeti dinlendirme ve mühürlemede saklı
Bademli'nin en gözde restoranlarından Emr-Et Et&Mangal'in yeni şefi Adnan Ünal, mutfak sırlarını paylaştı. Ramazan nedeniyle işletmelerinde lezzet şöleni yaşattıklarını anlatan 39 yaşındaki Ünal, sektörün önde gelen birçok otel ve restoranında 27 yıl çalıştığını söyledi. Ünal, kırmızı etin lezzetini arttırmak için önerilerde bulundu. Etlerin çok iyi dinlendirilmiş olmasının en önemli tüyo olduğunu söyleyen Ünal, "Dinlendirme etin lezzeti için gerekli yumuşaklığı sağlar. Etin çok daha iyi pişmesini de sağlar. Izgaralarda mühürleme işlemi ise etin suyunun ve aromasının kaçmasına engel olur. Mühürleme etin lezzetini de arttırır" dedi. Ünal, gerçek hizmet ve gerçek lezzet konusunda kendini ispatlamış olan Emr-Et Et&Mangal ile ilgili hedef ve hayallerin de büyük olduğunu söyledi. Ünal amalarının daha fazla lezzet ve hizmet ile misafirlerin mutlu ve doymuş olarak ayrılmalarını sağlamak olduğunu söyledi.
ARKADAŞINA GÖNDER
Etin lezzeti dinlendirme ve mühürlemede saklı
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz