SABAH Gazetesi
 
   Son Dakika
   Yazarlar
   Günün İçinden
   Ekonomi
   Gündem
   Siyaset
   Dünya
   Spor
   Hava Durumu
   Sarı Sayfalar
   Ana Sayfa
  » Dosyalar
   Teknoloji
   Emlak
   Otomobil
   Detaylı Arama
   Arşiv
   Etkinlikler
   Günaydın
   Televizyon
   Astroloji
   Magazin
   Sağlık
   Cuma
   Cumartesi
   Pazar Sabah
   İşte İnsan
   Sinema
   20. YILA ÖZEL
   Turizm Rehberi
   Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Balık Burcu 21 Şubat- 21 Mart

Grup: Su
Yönetici gezegen: Neptün, Jupiter
Renk: Yeşil, mor
Değerli taş: Zümrüt.


Şans sizin yanınızda
Burçlar aleminin en duygusal üyesi Balıklar, 2006'da çok özel günler yaşayacak. Aşkta ve işte şansları açılırken, sağlıkları her zamankinden fazla özen isteyecek.

Sevgili Balıklar; siz burçların içinde çok yoğun duygusallıkları ile ruhsal etkilenmelere açık kişilersiniz. Karşılaştığınız sorunlar sizin daha hassas olmanızıağlar. Güçlü olan özgürlük duygularınız bu yıl içinde de sürecek. Yaşça küçük olan Balıklar isyankar tavırlar içindeler ve onları olumlu bir şekilde uyarmak bile zor. 26 Ekim'den sonra, Jüpiter'in Akrep'e geçmesiyle parasal durumlarda şanslı anlar yaşayacak ve başarılı olacaksınız. Mesleki başarınızı ikiye katlayacaksınız.

İŞ VE PARA DURUMU

Yurtdışına gideceksiniz
Bilinçaltınız yıllar geçtikçe güçleniyor. Son yıllarda yaşadığınız aşırı uçlardaki olaylar yüzünden hayatınızın romanını yazabilirsiniz. Genel olarak sakin bir yapınız olmasına rağmen; son yıllarda Uranüs'ün etkisiyle sinirli ve hareketli bir insan oldunuz. Sizin eski halinizi bilenler için oldukça şaşırtıcı ve dikkate alınması gereken bir durum. Sezgisel yetenekleriniz daha da artıyor. Gelecek yıllarla birlikte, kendinizde keşfetmediğiniz olaylar gündeme gelecek.

ÇOK ÖZEL BİR SENE...
Akademik kariyer sahibi olmak isteyenler; arasanız da bundan daha özel bir yıl bulamazsınız. Bu yıl yurtdışı şansınızı da zorlayabilirsiniz. Üstelik, Jüpiter sizin gibi bir su grubu olan Akrep'te yar almakta ve size kozmik enerjilerini dolaysız bir şekilde yansıtmaktadır. Artık içinizden geçen her şeyi kolayca yaşama dökebileceksiniz. Ruhsal enerjinizin yardımıyla manevi yönünüz güçlenecek ve başarmayı planlarınız olaylar kendiliğinden rayına oturacak. Uzak yollarla ilgili şanslar sizden yana.

JÜPİTER YARDIM EDECEK
Eğitici ve öğretici gezegeniniz Satürn'den beş yıldır olumsuz etkiler aldınız. Çok şey öğrendiniz ve kendinizi yetiştirdiniz. Bireysel hatalarınızı düşünürken, kendinizi aşma konusunda çok şeyler öğrendiniz. Kafanızda hala yerine oturtamadığınız taşlar var. Jüpiter; bu yıl imdadınıza yetişiyor ve sizin için güzel şeyler vermeyi vaat ediyor. 2'inci finans gezegeniniz Mars ise; yıl boyunca ziyaret ettiği evlerde size enerji verirken, bazı zamanlarda da yoracak.

AŞK VE İLİŞKİLERİNİZ BİTTİ

Cazibeniz çok yüksek
Yeni yılda ilişkilerinizi gözden geçireceksiniz. Partnerinize daha çok zaman ayırmalı, onun sizden beklentilerine karşı ilgili olmalısınız. Venüs'ün ters hareketi nedeniyle; çalışma temponuz düşecektir. Motivasyon düşüklüğü canınızı sıkmamalı ve daha hoşgörülü olmalısınız. Şubat ayı içinde kişisel isteklerinizin ön plana çıkmasıyla; kendinizi daha enerjik hissedecek, bireysel çalışmalara yöneleceksiniz.

DİKKAT ÇEKECEKSİNİZ
Egonuzun sesini dinliyor, her şeyi kendi çabanızla çözmeye çalışıyorsunuz. 15-30 Şubat tarihleri arasında gireceğiniz topluluklarda dikkat çekeceksiniz. Cinsel cazibenizin yüksek olmasından dolayı çevrenizi büyülüyorsunuz. Yaz aylarında kıskanılacak ve tenkit edileceksiniz. Bu dönemde ortağınızla tartışmaktan kaçınmalısınız. Eğer kalbiniz boş ise aşka hazır bir dönemdesiniz. Karşınıza çıkan kişiden etkileneceksiniz. Onunla ortak alanlarınızın olması, sizi ona daha
çok yaklaştıracak.

DEĞİŞİM OLACAK
Fakat temkinli olmanızda yarar var. Çünkü duygularınız zamanla yerine oturacaktır. 8 Eylül'de evlilik düşüncesi içinde olacaksınız. Sonbahara evlilik konusunda önemli bir fırsat yakalıyorsunuz ve evlenerek bir başka ülkeye yerleşme ihtimaliniz var. Yurt dışından gelen bir kişi ile tanışarak, partnerinizin memleketine yerleşebilirsiniz. Kendinizden daha yaşlı biriyle evlilik yapabilirsiniz. Bazılarınız ikinci kez şansını deneyecekler. Aralık ayı içinde, birçok radikal karar sizi bekliyor.

FİZİKSEL ÖZELLİKLER
Balık etinde olup, kol ve bacakları kısadır. Soluk tenli, açık kahverengi gözlü, uykulu gibi mahmur gözleri vardır. Kilo almaya meyillidir. Yaşı ilerlediği zaman alın açılır ve şakaklardan beyazlamaya başlar. Her şeye çok çabuk ağladıkları için gözleri ıslak gibidir.

SAĞLIĞINIZDA NELER DEĞİŞECEK?

Dişleriniz sorun olabilir
Kış aylarında, öfkelerinize hakim olduğunuz sürece sağlığınız bir sorun yaratmayacak. Kendinizi rahatlatacak hobilere vakit ayırabilir, sakin ortamları tercih edebilirsiniz. Kemiklerinizi ve iskelet sisteminizi korumalısınız. Şubat ayı içinde, diş kontrollerinizi yaptırmalısnız. 22 Mayıs'tan sonra karşıt sağlık evinizde bulunan Satürn'den olumsuz bir etkileşim alıyorsunuz. Zehirlenmelere ve bozuk gıda alımına dikkat etmelisiniz. Yaz aylarında tansiyon ve dolaşım bozukluğu yaşayabilirsiniz. Çarpıntılar ve kansızlıkla ilgili sorunlar gündeme gelebilir. Sonbaharda sağlık konusunda pek sorununuz olmayacak. Rutin kontrolleriniz yaptırmalı, spora daha fazla zaman ayırmalısınız. Kemikleriniz için gereklimineralleri almalı ve dişlerinizle ilgili sorunlarınızı çözmelisiniz. Cildinize özen göstermeli ve ayak bileklerinizi korumalısınız. Uyku düzeniniz önemli. Çok çalışıyorsunuz ve mutlaka dinlenmelisiniz.

Balık ünlüleri
Marlon Brando, Ursula Andress, Elizabeth Taylor, Ornella Mutti, Suna Yıldızoğlu, Füsun Önal, Sibel Turnagöl, Ferhan Şensoy, Seray Sever, Naşide Göktürk, Aydan Şener.




2006 Falı
Duygu dolu Balıklar burçlar aleminin belki de en hayalci üyeleridir. Özgürlüğüne düşkün Yaylar'la anlaşmak...
Irak'ta seçimler
Irak'ta 15 Aralık 2005 tarihinde yapılan genel seçimlerde, 30 Ocak seçimlerine oranla özellikle Sünni...
Cep telefonları kayıt altında
Cep telefonu kullanımı ve ticaretine ilişkin düzenlemeler getiren kanun Resmi Gazete'de sayısında yayımlandı.
50 yıllık Türk Ticaret Kanunu değişiyor
1 Ocak 1957'de yürürlüge giren Türk Ticaret Kanunu, yaklaşık 50 yıllık süre içinde, ihtiyaçlar dikkate...
Türk Borçlar Kanunu Tasarısı
Alışverişten iş hayatına günlük ekonomik ilişkileri düzenleyen Borçlar Kanunu Tasarısı, Başbakanlıkta.
AB Komisyonu'nun 2005 yılı Türkiye İlerleme Raporu
AB Komisyonu, Türkiye-AB ilişkileri yanında politik ve ekonomik kriterlerle Türkiye'deki yasal düzenlemeler...
İslamda tarikatlar
İslam dünyasında tarikatlar, ilk olarak 12. yüzyıldan sonra görülmeye başlamışlardır. Tarikat, Arapça'da...
Attila İlhan yaşamını yitirdi
Türk edebiyatı en büyük ustalarından birini kaybetti. Şair-yazar Attila İlhan 80 yaşında kalbine yenik...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Bilgi ve Yaşam | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu