SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
  » Dosyalar
    Teknoloji
    Emlak
    Otomobil
    Detaylı Arama
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cuma
    Cumartesi
    Pazar Sabah
    İşte İnsan
    Sinema
    20. YILA ÖZEL
    Turizm Rehberi
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
İkizler Burcu 22 Mayıs- 21 Haziran

Grubu: Hava
Yönetici gezegeni: Merkür
Rengi: Sarı ve yeşil
Değerli taşı: Akik.


Değişime hazır olun
Değişken ruh hali sergileyen İkizler, yeni yılda değişimlere tanık olacak. Mantıklı kararlar alması beklenen bazı İkizler nikah masasına otururken, bazıları da kilolarından yakınacak..

Sevgili İkizler Burcu üyeleri, çoğunuz geçen yılları; kalıplaşmış uğraşılar ve çevre şartları nedeniyle kilitlenmiş bir şekilde geçirdiniz. Oysa yaşamın güzel taraflarını çoktan hak etmiştiniz. 2006'nın sonlarına doğru evlilik konusunda cesur kararlar alacaksınız. Bazılarınız da yıllardan beri süren beraberliğinize bir yön vermek isteğiyle mantıklı adımlar atacaksınız. Yeniyıl size iş ve ortaklıklar konusunda da şans getirecek.

İŞ VE PARA DURUMU

Başarı size yabancı değil
Ocak ayı içinde, Güneş'ten alacağınız etkiyle ısrarcı bir tutum içinde olabilirsiniz. Maddi beklentiler içinde bulunduğunuz konularda olumlu gelişimler yaşayacaksınız. 19 Şubat'ta Güneş kariyer evinizde olacak; uzun zamandır beklediğiniz iş fırsatlarını yakalayabilirsiniz.

SORUN OLABİLİR
14 Mart'ta 'aile evi'nizde meydana gelen Ay Tutulması; aile içi sorunların gündeme gelmesine neden olabilir. Nisan ayı içinde, kendinizi gösterecek konuları tercih edeceksiniz. Ele aldığınız her konuda başarıyı garantiliyorsunuz. 1-21 Mayıs tarihlerinde Güneş'in etkisiyle, kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz.

ÇOK HARCAMAYIN
Yaz aylarında ise konfor duygularınızın ortaya çıkmasıyla harcamalarınızda aşırıya kaçacaksınız. Güven duygunuzun artması ile para kazanma konusunda olanaklarınızı yeniden gözden geçireceksiniz. Hoşnut olmadığınız şartları değiştirecek güce sahipsiniz. 4-10 ve 11-28 Temmuz tarihleri arasında Merkür; başlattığınız işleri bitirme konusunda destek verirken, yeni projeler için beklemenizi tavsiye ediyor.

EV ALABİLİRSİNİZ
Sonbaharda evinizi değiştirebilir, bulunduğunuz ortamdan taşınabilirsiniz. Gayrimenkul edinmek isteyenler bu düşlerini gerçekleştirecek. 2006'nın son aylarında, Mars ve yönetici gezegeniniz Merkür el ele vererek, çalışma yaşantınızda size kıvraklık kazandıracak.

AŞK VE İLİŞKİLERİNİZ

Gerilim olacak
Gelecek yıl aşk evinizde oldukça yoğun bir karmaşa ve şans hakim. Jüpiter size değişik fırsatlar sunacak ve alternatiflerinizi çoğaltacak. 2006 kışına hareketli gireceksiniz. Canlı ve dinamik bir duygusal yaşamla birlikte, uzak yollarla ilgili aşklar gündeme gelecek. Bazılarınız da iş arkadaşlarıyla yeni aşkların eşiğinde olacak. Hatta, iş ve aşk ortaklıklarını birlikte sürdürecek. Venüs, 1-2 Şubat arasında cinsel cazibenizi arttıracak.

NİSANDA SEYAHAT VAR
Bahar aylarında, dernek aktivitelerine katılacak, bazı kişilere destek verecek ve bu tür arkadaşlıklardan zevk alacaksınız. 14 ve 29 Mart tarihlerinde arkadaşlarınızla sorunlar yaşayabilirsiniz. Uzun süredir görüştüğünüz dostlarınızla bazı duygusal çekişmeler yüzünden ilişkilerinizi bitirebilirsiniz. Aşk ve sosyal ilişkilerinizi destekleyen Venüs; nisan ayı boyunca sizi olumlu etkileyecek ve seyahatleriniz konusunda size cazip fırsatlar sunacak. Bazılarınız yolculuklarda tanıştığı kişilerle birlikte güzel günler geçirecek.

DOSTLARINIZA DİKKAT EDİN
4 Haziran'dan sonra daha yoğun ilişkiler içinde olacaksınız. Satürn; ilişkilerinizi zorlarken yakın dostluklarınızda problem çıkaracak. Komşularınızla ve dostlarınızla tartışma ortamlarından uzak kalmalısınız. Çözüme ulaşması gereken sorunlar gündeme gelirken, geçmişte biriktirdiğiniz sorunları ebeveynlerinize karşı açığa vurabilirsiniz. Yaz sonunda aksayan ilişkileri sona erdireceksiniz. Artık, her şeyi sınıyorsunuz. 7 ve 22 Eylül'de gerilimli bir dönem geçirebilirsiniz. Ancak,
yenilenen şartlar size daha çok mutluluk verecek. Yıl sonuna doğru birçok İkizler'in evlilik haberlerini duyabiliriz.

FİZİKSEL ÖZELLİKLER
Güzel bir fiziğe sahiptirler. Uzun boy, biçimli bir beden, uzun kol ve bacaklar, koyu kumral saçlar ve kahverengi gözlere sahiptirler. Gözleri keskindir. Gözlemcilikleri çok güçlüdür.

SAĞLIĞINIZDA NELER DEĞİŞECEK?

Yağlı yemek yemeyin
Yıl boyunca sağlık evinizde yer alan Jüpiter, size büyük bir şans verecek. Fakat iştahınız konusunda da size abartı sunacak. Kilo almamak için arkadaşlarınızla ortak diyet programları uygulayacaksınız. Sağlık gezegenleriniz Plüton ve Mars, kemiklerle ilgili problemler yaratabilir. Sindirim sisteminize dikkat etmeli ve yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız. Kendinizi rahatlatacak ruhsal deneyimler, meditasyon ve spiritüel konularla ilgilenebilir, hobilerinize vakit ayırabilir, sakin ortamları tercih edebilirsiniz. Girdiğiniz topluluklarda tartışmalardan uzak kalmalı, stresi üzerinize çekmemelisiniz. Tartışmalarda arkadaşlarınızı yargılamadan dinlemelisiniz.

İkizler ünlüleri
Kenan Doğulu, Bülent Ersoy, Şebnem Özinal, Kerem Alışık, Marilyn Monroe, Tony Curtis, Clint Eastwood, Nilüfer.




Irak'ta seçimler
Irak'ta 15 Aralık 2005 tarihinde yapılan genel seçimlerde, 30 Ocak seçimlerine oranla özellikle Sünni...
Cep telefonları kayıt altında
Cep telefonu kullanımı ve ticaretine ilişkin düzenlemeler getiren kanun Resmi Gazete'de sayısında yayımlandı.
50 yıllık Türk Ticaret Kanunu değişiyor
1 Ocak 1957'de yürürlüge giren Türk Ticaret Kanunu, yaklaşık 50 yıllık süre içinde, ihtiyaçlar dikkate...
Türk Borçlar Kanunu Tasarısı
Alışverişten iş hayatına günlük ekonomik ilişkileri düzenleyen Borçlar Kanunu Tasarısı, Başbakanlıkta.
AB Komisyonu'nun 2005 yılı Türkiye İlerleme Raporu
AB Komisyonu, Türkiye-AB ilişkileri yanında politik ve ekonomik kriterlerle Türkiye'deki yasal düzenlemeler...
İslamda tarikatlar
İslam dünyasında tarikatlar, ilk olarak 12. yüzyıldan sonra görülmeye başlamışlardır. Tarikat, Arapça'da...
Attila İlhan yaşamını yitirdi
Türk edebiyatı en büyük ustalarından birini kaybetti. Şair-yazar Attila İlhan 80 yaşında kalbine yenik...
Kuş gribi
Endonezya'da bir kişi daha kuş gribi hastalığından ölürken, bu ülkede kuş gribinden ölenlerin sayısı 5'e...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Bilgi ve Yaşam | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu