SABAH Gazetesi
 
   Son Dakika
   Yazarlar
   Günün İçinden
   Ekonomi
   Gündem
   Siyaset
   Dünya
   Spor
   Hava Durumu
   Sarı Sayfalar
   Ana Sayfa
  » Dosyalar
   Teknoloji
   Emlak
   Otomobil
   Detaylı Arama
   Arşiv
   Etkinlikler
   Günaydın
   Televizyon
   Astroloji
   Magazin
   Sağlık
   Cuma
   Cumartesi
   Pazar Sabah
   İşte İnsan
   Sinema
   20. YILA ÖZEL
   Turizm Rehberi
   Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Oğlak Burcu 22 Aralık- 20 Ocak

Grup: Toprak
Yönetici gezegen: Satürn
Renk: Koyu yeşil, kahverengi
Değerli taş: Lal, kırmızı kuvartz.


Mutluluk çok yakın
Oğlaklar, 2006'da kariyerleri adına çok yoğun bir çalışma temposu içine girecek. Hırsları onları daha fazla çalışmaya yöneltirken hayat arkadaşları da karşılarına çıkacak.

Profesyonel yaşamdaki konumunuz, geçen yılların sonlarına doğru iyileşmeye başladı. Aynı süreç 2005 içinde de devam etti. Yeni yılda kariyerinizi destekleyici akademik çalışmalara yöneleceksiniz. Çevrenizdeki önemli kişilerle işbirliği içinde olacak ve çevresel koşullarınızda genişlemeler yaşayacaksınız. Bu yıl emlak alışverişlerinizde hızlanmalar ve çoğalmalar görülecek. Miras ve hukuk konuları gündeme gelecek.

AŞK VE İLİŞKİLERİNİZ

Ruh eşinizle tanışacaksınız
Yılın ilk ayında; duygu yüklü, mantıklı ilişkiler kuracağınız kişilerle ortak çalışmalar içinde olacaksınız. Yaşantınıza aniden girecek kişilerle daha sonra güçlü arkadaşlıklar kuracaksınız. Bu yıl maddi çıkarlarınız yakın ilişkilerinizle bağlantılı ilerleyecek. Şubat ayı içinde risk almamaya ve temkinli olmaya özen göstermelisiniz. Çapkınlık ve uçarılık konusunda sizi baştan çıkaran oyalayıcı ve ayartıcı durumlarda kendinizi geriye çekmelisiniz. Çünkü, sosyal yaşamın cazibesi sizi yanlış maceralara sürükleyebilir.

DUYGULAR DEĞİŞECEK
Mayısta, ilişkilerinizde sorun yaşayabilirsiniz. Bu nedenle, ortaklarınızla aranızın açılmasına neden olacak tartışmalardan uzak kalmalısınız. Duygu değişimleri yaşamak sizi agresif yapabilir. Bu dönem karşı cinsle aranızda önlenemeyen bir çekim oluşacak. Büyük bir aşkla bağlandığınız kişiyle olan beraberliğinizin temelinde cinsellik yattığını görecek veya bu dönemde başlayacağınız bir ilişki daha sonra cinsel dürtülerin bitmesiyle cazibesini yitirecek.

CİDDİ BİR İLİŞKİ OLACAK
Bazılarınız 2006'da hayatının eşiyle evliliğe ilk adımı atacak. Bu kişiyle ortak aktivitelerde tanışacaksınız. Eğlenceli bir ortamda başlayan arkadaşlık, daha sonra ciddi boyutlara ulaşacak. Sonbahar aylarında sevdiğiniz kişilerle seyahat edebilir ve iş gezilerine çıkabilirsiniz. Sosyal yaşantınızın bir parçası olan yolcuklar gündeme gelecektir. Yılın son ayında ise kendinizden emin tavırlar içinde olacaksınız. Engeller sizin için bağlayıcı olmayacak. Güçlü kişiliğinizle çevrenin dikkatlerini üzerinizde yoğunlaştıracaksınız.

İŞ VE PARA DURUMU
Yönetici gezegeniniz Satürn, yaşama bakış açınızda ve finans konularında zor hedeflere kilitlenmenizi sağlayacak. Ancak, yeni yılda istekleriniz konusunda gerçekçi olmalısınız. Satürn, yapacağınız işleri kurallar dahilinde kullanmanızı ister. Eğer siz ona uyarsanız; o da size istediğiniz şartları sunar. 2006'da parasal konularda yeni sorumluluklarınıza hazırlanmalısınız.

DOSTLARINIZI ARAYIN
Duygu yüklü, mantıklı ilişkiler kuracağınız kişilerle ortak çalışmalar içinde olacaksınız. 2006 sizin için derin dostlukların temelinin atıldığı bir yıl olacak. Yaşantınıza aniden girecek kişilerle daha sonra güçlü arkadaşlıklar kuracaksınız. Bu yıl maddi çıkarlarınız yakın ilişkilerinizle bağlantılı ilerleyecek. Kış aylarında paraya ve lükse olan merakınız, sizi daha çok çalışmaya yöneltecek. Çevrenizde de sizin bu konudaki hırslarınıza eşlik edebilecek kişiler arayacaksınız. Bahar aylarında ise eski arkadaşlarınızı arayabilir, yarım kalan projelerinizi tamamlayabilirsiniz.Yaz aylarında, hırslarınız konusunda engel tanımayarak, gizli projeler içinde olacaksınız.

İSTEKLERİ DENGELEYİN
Bazılarınız yurtdışı imkanlarını kullanacak. Yapacağınız başarılı seyahatler kariyerinize olumlu katkılar getirecek. Bu arada güçlü ve yönetici yönlerinizi abartabilir, çevrenize baskıcı davranabilirsiniz. Sonbaharda isteklerinizi dengelemek zorundasınız. Yeni yılda çok işiniz var.

FİZİKSEL ÖZELLİKLER
Oğlak Burcu üyelerinin boyları kısa, bedenleri ince olur. Saçlar genelde siyahtır. Güzel bir yüz yapıları vardır. Fotojenik oldukları için model dünyasında sık sık Oğlaklar'a rastlarız. Ciltleri yıllar geçtikçe daha güzelleşir. Kendinden emin tavırlarıyla herkesi kendine hayran bırakmasını bilir.

SAĞLIĞINIZDA NELER DEĞİŞECEK?

Cildinize özen gösterin
Yeni yılda, kemiklerinize dikkat etmeli ve acele davranışlarla bileklerinizi zorlamamalısınız. Dişlerinizle ilgili bir doktor kontrolünden geçmeli, cildinize özen göstermelisiniz. Böbrekleriniz için bol suyu ihmal etmeyin. Uykunuza da gereken önemi verin. Kış boyunca soğuk havalara karşı tedbiri elden bırakmayın ve cildinize özen gösterin. Sindirim siteminizi yoracak şekilde beslenmeyin. Spor yapıyorsanız; ağır kaldırmamaya özen gösterin. Her konuda, dalgınlıklara meydan vermeyecek şekilde dinamik olun. Bahar aylarında ise gözlerinizi bir doktor kontrolünden geçirmelisiniz. Sıcak yaz günlerinde kalbinizi kontrolden geçirmeli ve fazla enerjik olmanız gereken yerlerde biraz daha kontrollü davranmalısınız. Ani hareketler size zarar verebilir. Sonbahar ise sinir siteminizin hassas olduğu bir dönem.

Oğlak ünlüleri
Elvis Presley, Joan Baez, Marlene Dietrich, Ava Gardner, Filiz Akın, Semra Özal, Federico Fellini, Rudyard Kipling, Martin Luther King, Ebru Şallı, Çağla Şikel, Mustafa Sandal, İbrahim Tatlıses, Seda Sayan.




2006 Falı
Duygu dolu Balıklar burçlar aleminin belki de en hayalci üyeleridir. Özgürlüğüne düşkün Yaylar'la anlaşmak...
Irak'ta seçimler
Irak'ta 15 Aralık 2005 tarihinde yapılan genel seçimlerde, 30 Ocak seçimlerine oranla özellikle Sünni...
Cep telefonları kayıt altında
Cep telefonu kullanımı ve ticaretine ilişkin düzenlemeler getiren kanun Resmi Gazete'de sayısında yayımlandı.
50 yıllık Türk Ticaret Kanunu değişiyor
1 Ocak 1957'de yürürlüge giren Türk Ticaret Kanunu, yaklaşık 50 yıllık süre içinde, ihtiyaçlar dikkate...
Türk Borçlar Kanunu Tasarısı
Alışverişten iş hayatına günlük ekonomik ilişkileri düzenleyen Borçlar Kanunu Tasarısı, Başbakanlıkta.
AB Komisyonu'nun 2005 yılı Türkiye İlerleme Raporu
AB Komisyonu, Türkiye-AB ilişkileri yanında politik ve ekonomik kriterlerle Türkiye'deki yasal düzenlemeler...
İslamda tarikatlar
İslam dünyasında tarikatlar, ilk olarak 12. yüzyıldan sonra görülmeye başlamışlardır. Tarikat, Arapça'da...
Attila İlhan yaşamını yitirdi
Türk edebiyatı en büyük ustalarından birini kaybetti. Şair-yazar Attila İlhan 80 yaşında kalbine yenik...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Bilgi ve Yaşam | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu