Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
13 Şubat 2009, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Ekonomi Gündem Siyaset Dünya Spor Yaşam
 
24 Saat
24 Saat

Gün sürpriz yapma günüdür

Gelin bu Sevgililer Günü'nde bir değişiklik yapın ve sevgilinizi klasik hediyelerin dışında, farklı bir hediye ile şaşırtın. Size yardımcı olabilecek bazı seçenekleri araştırdık. Gerisi size kalmış...
Sevgililer Günü'ne sayılı günler kaldı. Aşkınızı anlatmanın en iyi yolu bir çiçek ya da "Seni seviyorum," demek olsa da, yanında vereceğiniz bir hediyeyle de sevgilinizi şımartabilirsiniz. 14 Şubat'a kadar Boyner kozmetik reyonundaki işaretli parfümler ile giyim reyonlarındaki işaretli indirim ürünlerinde üç al iki öde fırsatı var. Boyner kozmetik reyonlarındaki makyaj setleri ve parfümler, her yıl olduğu gibi bu yıl da güzelliklerine düşkün kadınlar için ideal hediye seçeneği olmaya devam ediyor.

Aksesuar tercih edenler ise Pi, Yargıcı, Harem gibi markaların takılarının yanı sıra dünyaca ünlü markaların saat seçeneklerine göz atabilirler. 'Daha az aslında daha fazladır' felsefesinden yola çıkan Muji'de ise her karaktere göre farklı bir hediye alternatifi mevcut. Mücevher kutusundan tornavida setine kadar birçok seçeneği Muji mağazalarında bulabilirsiniz. Sadece yaratıcı ve eğitici oyuncak sunan Leonardini, 14 Şubat Sevgililer Günü için birbirinden eğlenceli hediye seçenekleriyle de alternatif sunuyor. Leonardini; müzik kutuları, yap-boz'lar ve koleksiyon bölümünde bulunan anahtarlık ve bilye çeşitleriyle sevenleri birbirine daha çok yaklaştırıyor. Dünyanın önde gelen eğitici oyuncaklarının Türkiye temsilcisi Leonardini, çocuklara olduğu kadar büyüklere de birbirinden eğlenceli ve ilginç alternatifler sunuyor.

HEDİYENİZİ ONLİNE ALIN
Sevgililer Günü'ne özel hazırlanan sepetlerden iç çamaşırlarına, cep telefonundan şık saat ve aksesuarlara, spor ürünlerinden mücevhere kadar pek çok farklı hediye seçeneğinin bir arada sunulduğu hepsiburada.com bu sevgililer gününde de aşka giden yolu bir tık yakınınıza getirerek işinizi kolaylaştırıyor. YKM de 14 Şubat Sevgililer Günü için çok özel bir projeye imza atıyor. 4-14 Şubat 2009 tarihleri arasında www.askindanyaniyorum.com web sitesi ve YKM Şişli vitrini aşkla yanacak. Lansmanı 4 Şubat Çarşamba günü Tülin Şahin'in katılımı ile gerçekleşen proje için YKM Şişli Mağazası vitrinine bir led ekran kuruldu. 1 buçuk hafta boyunca aşkla yanan herkesin www.askindanyaniyorum.com adresine girerek bıraktıkları mesajlar led ekrandan gece & gündüz kesintisiz yayınlanacak. Fransız stilini yansıtan Lacoste'un Mainsail koleksiyonu, Sevgililer Günü'nde farklı bir hediye alternatifi olabilir. Koleksiyonda yer alan saatler, spor görünümü ve inceliği harmanlayan dokusu ile dikkat çekiyor. Swatch markası da bu sene kolye, küpe, bilezik ve yüzükten oluşan benzersiz bir bijoux seti ve Sevgililer Günü özel saatiyle meraklılarının karşısına çıkıyor. Helezon çizgiler ile bütünleşen kalpler ve adeta rüzgarda sallanıyor hissi veren, ucundan sallanan kalp eklentili bijoux seti bu sene Sevgililer Gününe renk ve hareket katacak. Pierre Cardin saatleri de bu özel gün için çok şık bir hediye alternatifi olabilir. Üstelik marka, bu güne özel sınırlı sayıda saatler tasarlamış.

ÖZEL TASARIM TİŞÖRTLER
Sevgililer Günü'nde biricik aşkınıza her gün seve seve kullanabileceği, kullanırken sizi hatırlayacağı, özel ve orijinal bir hediye almak istiyorsanız, işte burada... Ajanda kavramına yeni bir boyut getiren Zamansız Ajandalar sıra dışı kullanımıyla aşkınıza çok şey ifade edecek.

Zamansız Ajandalar için www.zamansizajanda.com ve www.idefix.com adresinden ayrıntılı bilgiye ulaşabilir ve sipariş verebilirsiniz. Zamansız Ajandalar ayrıca tüm D&R mağazalarında, tanınmış kitabevlerinde 24.90 TL.'den satılıyor. Koçtaş da her yıl olduğu gibi bu yıl da 14 Şubat Sevgililer Günü için birbirinden özel hediye seçeneklerini beğeninize sunuyor. Sevgilinize onu ne kadar sevdiğinizi anlatmanın yüzlerce yolunu Koçtaş mağazalarında bulabilirsiniz. Hediye edeceğiniz küçük el ve mutfak aletleri ile hayatını kolaylaştırabilir, yumuşacık bornozlarla banyo keyfini ikiye katlayabilirsiniz. Adidas'ın Stella MacCartney'e tasarlattığı tişörtler ise farklı hediye arayan ve tasarıma önem verenler için ideal.

KALPLİ YA DA AYICIKLI
Twiggy ise bu güne özel bir fiyat politikası izlemiş. Kalpli, çiçek desenli ya da ayıcıklı terlikleri çok uygun fiyatlara alıp, sevgilinizin bütün kış ayaklarını sıcacık tutmasını sağlayabilirsiniz. Sevgililer Günü'nde sevdiğinize sizin adınıza duygularınızı söyleyecek bir robota ne dersiniz? Amiko-6 gezegeninden evinize konuk olacak Emiglio, radyo vericisi ve mikrofonu sayesinde uzaktan konuşturabileceğiniz ve yürütebileceğiz bir robot arkadaş. Nesneleri taşıyabilme özelliği de olan Emiglio ile sevgilinize çiçek gönderebilir veya ona duygu dolu bir mektup ulaştırabilirsiniz. Veya onu ne kadar çok sevdiğinizi kaydedin, Emiglio, ışıklarını yakarak ve etrafında dönerek ona sevginizi iletsin.

Sevgilinize alacağınız hediyeye hala karar veremediyseniz, Arzum formina ve Brina'yı da deneyebilirsiniz. Bu iki saç düzleştirici kırmızı ve siyah özel kutu seçeneğiyle sunuluyor. Mutfakta zaman geçirmeyi seven eşinizi ise Indesit'ten alacağınız buzdolabı ile şaşırtabilirisiniz.

İnternet kolaylığı
Sevgilinizin gerçek vücut ölçülerini internete yükleyerek hediyenizi alabilirsiniz. Bunun için sanalgiyim.com adresine girmeniz yeterli. Sitede elbiseden ayakkabıya, kravattan iç çamaşırına kadar birçok giyim eşyası sergileniyor ve kredi kartı kullanılarak güvenli alışveriş yapılabiliyor. Sanal Giyim sitesinde bulunan sanal manken uygulaması da Türkiye'de yeni başlayan ve kısa sürede yaygınlaşması beklenen bir uygulama.