Timsah
IL CAIMANO THE CAIMAN
Yönetmen: Nanni Moretti Oyuncular: Silvio Orlando, Margherita Buy, Jasmine Trinca, Nanni Moretti
İtalya-Fransa, 2006 35 mm. / Renkli / 112' Fransızca; İngilizce ve Türkçe altyazılı
13 Ekim Cuma, 16.00 15 Ekim Pazar, 13.30
2006 Cannes Roma Kenti Ödülü 2006 İtalya David di Donatello Ödülleri: En İyi Film; En İyi Yönetmen; En İyi Müzik; En İyi Erkek Oyuncu (Silvio Orlando)
Filmleri hep siyasal tartışmalar yaratan Nanni Moretti'nin Altın Palmiye için yarışan son filmi Timsah, Moretti'ye göre "aşk hakkında bir film, sinemaya bir övgü ve aynı zamanda politik bir film".
Berlusconi hakkında (veya ona karşı) görünen filmde İtalya başbakanını, biri Moretti'nin kendisi olmak üzere dört farklı oyuncu canlandırıyorHem iş hem de özel hayatında dibe vuran, berbat filmlerin yapımcısı Bruno Bonomo, son film projesi için kaynak bulmakta zorlanmaktadır.
Tesadüfen eline, Berlusconi hakkında "Timsah" adlı bir film senaryosu geçer. Artık kendini tutmayacaktır. Yapımı başlatmalı, başrol oyuncusunu belirlemeli, finansman sağlamalıdır. Bu iş onun için artık ölüm kalım meselesidir.
Festival Programının takvimini aşağıdaki tabloda bulabilirsiniz. Hangi seansta hangi filmin oynadığını detaylı bir şekilde görmek için linklere tıklayın.
13Ekim | 14Ekim | 15Ekim | 16Ekim | 17Ekim | 18Ekim | 19Ekim | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | |
|