X İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARKADAŞINA GÖNDER Tuğba Kuruyemiş'te kahve ikram
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz

Tuğba Kuruyemiş'te kahve ikram

  • Giriş Tarihi: 31.5.2015
Tuğba Kuruyemiş'te kahve ikram
Tuğba Kuruyemiş'te kahve ikram

Aralık 1980'de Aydın'da kurulmuş ve kısa zamanda ülkemizin çeşitli kentlerine yayılmış bir kuruyemiş firması Tuğba Kuruyemiş. Üstelik burada alışveriş yapana köpüklü kahve ikram

Tuğba Kuruyemiş tüm ürünlerini Aydın'da bulunan 35 bin metrekare kapalı alana sahip fabrikada yaklaşık 350 kişi ile üretiyor. Üretilen kuruyemiş, lokum, draje, incir, kahve ve baharat çeşitleri Aydın, Nazilli, Kuşadası, Söke, Manisa, Akhisar, Balıkesir, Bandırma, Uşak, Kütahya, Eskişehir, Muğla, Denizli, İzmir, Ankara, Afyon, Marmaris, Bursa, ve İstanbul illerinde bulunan 56 mağazayla müşterilere sunuyor. Tuğba Kuruyemiş bugüne kadar çeşitli il ve ilçelerde 55 mağaza açtı. Dünyanın kalbi diye bilinen İstiklal Caddesi'nin tam göbeğinde kocaman bir mağazaları bulunuyor. Butik ve elit bir kuruyemiş firması olarak güleryüzlü bir hizmet anlayışıyla 1. sınıf ürünler sunarak yoluna devam eden Tuğba Kuruyemiş açık ürünleri sıcak olarak servis ediyor. Hedefi Türkiye`nin dört bir yanına ürünler ile beraber güleryüz götürmek. Müşterilerle aile gibi olan Tuğba Kuruyemiş mağazalarında her gün 20 bin adet Türk kahvesi ikram ediliyor. Ayrıca her mağazaya konan dilek ve şikayet kutularına oldukça yoğun bir müşteri ilgisinin var. Tuğba Kuruyemiş'in bir başka özelliği de bayilik vermeden bizzat mağazalarını kendilerinin açması. Markanın bundan sonraki süreçte Antalya, İzmit ve Sakarya'da şube açacak.

ANADOLU'NUN BEREKETİ, EGE'NİN LEZZETİ

Ege Bölgesi'nin bereketli coğrafyasının sunduklarını yüksek standartlardaki tesislerde işleyip sofralarımıza taşıyan Egeli işletmeler lezzeti kaliteyle buluşturuyor. Üstelik bu markalar Türkiye'nin adını yurtdışında da duyurmak adına elçilik görevi yapıyor. Türkiye'nin dört bir yanı ayrı güzel, her köşesi ayrı bereketli... Ancak bir bölge var ki ürettikleriyle neredeyse tüm yurdu besliyor. İklimi ve coğrafi koşulları sebebiyle avantajlı bir konumda olan Ege Bölgesi Türkiye'nin adeta karnını doyuruyor. Neler yok ki Ege'nin bağrından çıkıp ülkenin dört bir yanına dağılan... Ege mutfağı denildiğinde akla ilk gelen elbette zeytin, zeytinyağı ve zeytinyağlı nefis yemekler. Et ve et ürünleri bir yanda, yumurta bir diğer yanda... Bereketli topraklarda hayat bulan birbirinden lezzetli tohumlarla üretilen un, bitkisel yağ ve yemişler de cabası. Üstelik sadece bunlarla da sınırlı değil Ege'nin mutfağı. Zengin mineralli toprakları ile her derde deva olacak otlar Ege bölgesinin en önemli özelliklerinden biri.. Birbirinden lezzetli otlarla yapılan salata ve börekler, mis gibi süt tatlıları da süslüyor bu bereketli coğrafyada sofraları. Bu berekete bir de titizlikle hayata geçirilen işletmelerin eli değince ürün kalitesinin yükselmemesi imkansız. Bize de bu ürünleri güven ve afiyetle tüketmek kalıyor. Nasıl mı? Elbette damak tadı ve gönül rahatlığıyla... İşte sofralarımızı donatan, göğsümüzü kabartan Egeli lezzet markaları...