kapat
24.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 
DGM'nin tutukladığı İGDAŞ eski Genel Müdürü Fuat Şengül asıl adresi gösterdi: "Neden her olayda bizi alıyorsunuz da başımızdakilere dokunmuyorsunuz?"
İşte Büyükşehir Belediyesi'ndeki şeytanın aklına gelmeyecek ihale oyunlarını ortaya çıkaran operasyonun inanılmaz öyküsü
Her şey Albayrak soruşturmasını yürüten müfettiş Candan Eren'in Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Mahmut Kuş'u ziyaretiyle başladı. Kuş her şeyi anlattı: İhaleler nasıl kotarılıyor, ne gibi tezgahlar kuruluyor, Albayraklar nasıl zengin oldu?
Kulağına inanamadı
Eren 2 saat nefesini tutarak Kuş'u dinledi, sonunda "Bunları resmi olarak anlatır mısın" diye sordu. Kuş "Albayraklar çok güçlü, Sıkıntıya girerim" dedi. Eren, Emniyet Müdürü Özdemir'e koşup yardım istedi. Polis de bu işin peşindeydi. Plan hazırlandı.
1 Milyar doların sırrı
Vücuduna gizli kayıt sistemi yerleştirilen Eren, bir daha Kuş'u ziyaret etti. Kuş ilk görüşmedeki bilgileri tekrarladı, hatta daha da ayrıntıya girdi ve bir sırrı açıkladı: "Tayyip Erdoğan'ın 1 milyar doları var. Bu para onu Başbakan yapmak için kullanılacak..."
İGDAŞ bombası patlıyor
Eren dosyayı DGM'ye gönderdi. Dosyada Tayyip Erdoğan ve Albayraklar çete kurmakla suçlanıyordu. Kamuoyu bu bombayla sarsılırken bu kez İGDAŞ raporu patladı: 22.5 trilyonluk dolandırıcılık ortaya çıkarılmıştı. Müthiş iddialar şöyle sıralanıyordu:
Ürperten iddialar
İGDAŞ'ın sayaç okuma ihalesi Erdoğan'ın iki adamının kurduğu şirkete verildi. Şirket 21 cent'lik iş için 1 dolar 55 cent aldı. Böylece İstanbul halkından 22.5 trilyon haksız kazanç sağlandı. Para Fazilet'in havuzuna aktarıldı.
Hep aynı isimler
Gerisi çorap söküğü gibi geldi. Hep aynı isimlerin yer aldığı vurgun tezgahları tek tek ortaya çıkmaya başladı. Gözaltına alınan sanıklardan İGDAŞ eski Genel Müdürü sorguda baklayı ağzından çıkarıverdi: "Neden hep bizi alıyorsunuz. Ya yukarıdakiler?


Kaplan'ın akrabası 'canlı bomba' çıktı
Harun Aydın, intihar komandosu olduğu iddiasıyla Tahran'a gitmek üzere bindiği uçakta tutuklandı. Alman Polisi, Harun Aydın'ı İran Havayolları uçağından son anda indirdi ve tutukladı.

Rahşan Ecevit piyes yazıyor
Tunceli'nin Pülümür ilçesi Ecevit çiftinin hayatında önemli bir yer tutuyor. 1969'da ziyaret ettikleri ilçeden etkilenen Bülent Ecevit, "Pülümür'ün Yaşsız Kadını" şiirini kaleme almıştı.

Özal'ın dünürü sıfırı tüketti
Özal'ın dünürü, Efe'nin kayınpederi İzmirli işadamı Alpaslan Beşikçioğlu battı. Torbalı'daki fabrikasından 15 kilo incir ezmesine kadar neyi var neyi yoksa haczedildi.

Rüştü mü atsın!
Fenerbahçe prestij için çıktığı Leverkusen karşısında Schneider ve Kirsten'in gollerine engel olamadı. Oktay'ın golü puana yetmedi. İki takımın birer topu direkten döndü.

Soyunma sırası Nefise'de
Yıldırım Mayruk'un 8 Kasım'daki defilesinin sürpriz ismi ortaya çıktı: Nefise Karatay. Mayruk geçen yıl taciz davası mağduru Buket Saygı'yı seksi kıyafetlerle ön plana çıkarmıştı.

IMF'ye toptan karşı çıkmayın
Türk sosyalist hareketinin en eski ve önemli isimlerinden Prof. Dr. Sadun Aren, Kemal Derviş'le randevusu olduğunu öğrenince DİSK Başkanı Çelebi'ye telefon etti.

GÜNÜN İÇİNDEN

İşte benim cevabım
Bu neyin cezası!
Daum'un en zor maçı
Şeriat çiftliğine baskın
Sapığa 18 yıl hapis
Annenin kabusu

POLİTİKA

Türkiye arabulucu
Tayyip'in Ak Merkezi
Saadet'ten yakışıksız benzetme!
Dışişleri'nde kırmızı alarm
TBMM'de bir Hollandalı

EKONOMİ

30 yıllık memur emekli edilecek
Türkiye'nin en büyük yatırımı
'Bizimle uçun' çağrısı
En değerli arazi!

SPOR

Kasım da boykot
Öksüz kanarya
Sorun psikolojik
Turla gel Aslan
Zaccheroni hırs küpü
Barcelona işi bitirdi


www.superbahis.com

Dolar
Mark
Altın
Euro
Borsa
1.620.000
738.000
99.000.000
1.440.828
9.667

Adana
Afyon
Ankara
Antalya
Bursa
D.Bakır
Edirne
13/29
00/22
02/20
15/28
09/24
04/22
08/22
Erzurum
İstanbul
İzmir
Manisa
Samsun
Trabzon
Van
-10/15
12/22
14/25
10/26
09/19
11/19
04/17


Milli Piyango
Sayisal Loto

3-8-18-36-40-47


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır