kapat
01.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 MEDYA
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 MODA
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

AVANTASIZ İŞ OLMAZ

Bütçesini kazasız belasız geçirmek isteyen kuruluşlar, Meclis'i hediye yağmuruna tuttu 2002 yılı bütçesini görüşen Plan ve Bütçe Komisyonu üyeleri dün gözlerine inanamadılar: Masaları tepeleme hediye paketleriyle doluydu. Bütçelerini artırmak ya da en azından kesintisiz geçirmek isteyen kamu kuruluşları, "Çam sakızı çoban armağanı" diyerek hediye yağdırdı.
En büyük hediye paketini Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü gönderdi. Komisyonun 40 üyesinin yanı sıra bürokratlara da dağıtılan paketlerden "Fila" marka polo yaka tişört, kravat iğnesi ve rozet çıktı. Diyanet İşleri de kurum yayınlarından oluşan mütevazı bir hediye paketi hazırlattı.
Komisyon Başkanı Metin Şahin sert tepki gösterdi, "Böyle bir şeye tenezzül de etmeyiz, tevessül de" dedi. Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü yetkilileri ise kendilerini "Değeri 2.2 milyon lira. Avanta değil jest" diye savundu. Ancak tablo, anlayışı yansıtması açısından anlamlı bulundu
.

Tüm Metin

ABD RESMEN ASKER İSTEDİ
ABD, Florida'daki üste görevli Tuğgeneral Ümit Şahintürk aracılığıyla asker talebini resmen iletti. Özel Kuvvetler'den 60 kişilik tim, kara harekatı öncesi Kuzey İttifakı güçlerini eğitecek. Genelkurmay talebe sıcak baktı, ancak son kararı hükümete bıraktı. Ecevit'in bugün bir açıklama yapması bekleniyor.
POLİTİKA sayfasında

TURBO BARAN'A 6 YIL AĞIR HAPİS
Bağdat Caddesi'nde 19 ay önce meydana gelen kazada Selin Uras ile Erdem Celasun'un ölümüne neden olan Baran Balcıoğlu 6 yıla mahkum oldu. "Turbo" lakaplı sanığın cezasından indirim yapılmadı.
TÜRKİYE sayfasında

HER 10 KİŞIDEN BİRİ PANİK ATAK
Modern çağın hastalığı panik atak, Türkiye'yi de esir aldı. Deprem, savaş korkusu ve ekonomik kriz sonrası hastalıkta patlama yaşanıyor. Yüzbinlerce kişi korku nöbetlerine tutuluyor. Uzmanlar, endişelerini yenemeyen kişilerin hemen doktora başvurmasını öneriyor.
SAĞLIK sayfasında

SIRA İETT DOSYASINA GELDİ
İGDAŞ'ta yıllardır süren büyük vurgunun ortaya çıkmasından sonra İstanbul DGM, Büyükşehir'deki dosyaları tek tek açmaya başladı. Mali Şube'ye ulaşan ihbar mektubu İETT'nin nasıl soyulduğunu gözler önüne serdi
TÜRKİYE sayfasında

REKLAMDA DEVRİM
Uygulanan tarifelerin gerçeği yansıtmadığını belirten Medi Grup Genel Müdürü Ayşe
EKONOMİ sayfasında

ESNAFIN NABZI
Siteler esnafıyla anket yapıldı. Sorulardan biri şu: "Başka ülkede yaşamak ister miydiniz?" Herkes "Hayır" dedi. Ankette öncelikli değiştirilmesi istenen yasalar da soruldu. Herkes aynı seçeneği işaretledi: "Siyasi Partiler ve Seçim Yasaları..."
YAVUZ DONAT

YAZARLAR sayfasında

HARUN ONAYLADI GİYDİM
Ebru Şallı, ilk kez iç çamaşırı defilesine çıkabilmek için sevgilisi Harun Tan'dan izin aldı. Ünlü manken, "Bana özel çamaşır dikildi. Seksi değildi. Önce Harun'a özel defile yaptım. Kabul etti" dedi. Ünlü manken son kez podyuma silikonlu çıktığını da söyledi.
MAGAZİN sayfasında



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HYDE PARK
SABAH'ın Demokrasi Kürsüsü'nde sizde sesinizi duyurun
KAMPÜS
Amerika, İngiltere, Kanada, Avustralya Eğitim Sistemleri Lisan Okulları ve bir çok temel bilgiler
DÖVİZ FİYATLARI
DOLAR 1,585,000 1,610,000
MARK 731,000 745,000
EURO 1,430,000 1,445,000
Diğer döviz bilgileri

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır