X İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARKADAŞINA GÖNDER Sağlık için atıştırın
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz

Sağlık için atıştırın

  • Giriş Tarihi: 23.5.2013 15:10

Uzmanlar, işyerinde sabah ve öğleden sonra, 2 kere sağlıklı atıştırmalık tüketilmesinin önemli olduğunu belirtiyor.

İşyerinde sabah ve bir de mutlaka öğleden sonra, 2 kere sağlıklı atıştırmalık tüketilmesinin önemine değinen uzmanlar, bu sayede üretkenliğin de arttığını kaydediyor.

Metabolizmayı gün boyunca çalışır halde tutmak için sağlıklı organik yiyeceklere ihtiyaç olduğunu belirten uzmanlar, masa başında çalışanları da kilo konusunda uyarıyor.

Hafif, doğal, enerjik atıştırmalıklar ve bol su tüketilmesini öneren uzmanlar, ayrıca porsiyonların kontrollü tüketilmesi gerektiğini vurguluyor.

Uzmanlar; Karadeniz'den fındık, Urfa'dan bademin, Malatya'nın kuru kayısısının, Çorum'un leblebisinin gün içinde tüketim için uygun olduğunu belirtiyor.