Canan Karatay uyardı! Balığı böyle tüketmek kanserojendir...

Giriş Tarihi: 20.12.2015 10:58 Güncelleme Tarihi: 20.12.2015 11:02
Canan  Karatay uyardı! Balığı böyle tüketmek kanserojendir...

Tencerede pişirilen yemeğin daha faydalı olduğunu belirten Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. , balığı unlayıp kızartmanın da kanserojen etkisi olduğunu söyledi.

''TÜRK MUTFAĞI DAHA SAĞLIKLI''

Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. , tencerede pişirilen yemeğin daha faydalı olduğunu belirterek, "Türk mutfağının tencere yemeği önemlidir. Amerika'da, İngiltere'de tencere yemeği bilmezler. Kuru fasulyemizi, barbunyamızı, zeytinyağlı yiyeceklerimizi bilmezler" dedi.

Karatay, Balıkesir'in Edremit ilçesinde Yılmaz Akpınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından Şükrü Tunar Kültür Merkezi'nde düzenlenen konferansta, batılı ülkelerinkine göre Türk mutfağının daha lı olduğunu söyledi.

ARKADAŞINA GÖNDER
Canan Karatay uyardı! Balığı böyle tüketmek kanserojendir...
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz