lerde bunu tüketin!

Giriş Tarihi: 4.1.2016 15:44 Güncelleme Tarihi: 4.1.2016 15:44
Zehirlenmelerde bunu tüketin!

Dr. Fevzi Özgönül, Taze fasülyenin yüksek lif içerdiği için, sindirim sistemini düzenleyerek kabızlığı önlediğini söyledi. Dr. Fevzi Özgönül, “İleride oluşabilecek kalın bağırsak kanseri riskini azaltır. Bunun yanında taze fasülye, lerden sonra yenilecek olursa çabuk iyileşmeyi de sağlar.Kolesterolün kalın bağırsaktan geri emilimini azaltarak, kan kolesterolü seviyesini düşürür. dedi. Dr. Özgönül, karaciğer dostu olarak bilinen enginarında, içerdiği vitamin, mineral yoğunluğu ve anti toksin özelliği ile birçok hastalıkta gıda desteği olarak kullanıldığını söyledi. Özgönül, “Enginar aynı zamanda mide ve sindirim sistemi dezenfektanı olarak da bilinmektedir. Bunun dışında kalp hastalıklarında, romatizma ve gut da, safra kesesi ve karaciğer rahatsızlıklarında faydalıdır. Enginar yemeği yaparken sadece taban bölümü değil, yapraklarının da pişirilip dip kısmının sıyrılarak yenmesi tavsiye edilir. ifadelerini kullandı.

''Fasulye zehirlenmelere iyi geliyor''

Dr. Fevzi Özgönül, Taze fasülyenin yüksek lif içerdiği için, sindirim sistemini düzenleyerek kabızlığı önlediğini söyledi. Dr. Fevzi Özgönül, "İleride oluşabilecek kalın bağırsak kanseri riskini azaltır. Bunun yanında taze fasülye, lerden sonra yenilecek olursa çabuk iyileşmeyi de sağlar.Kolesterolün kalın bağırsaktan geri emilimini azaltarak, kan kolesterolü seviyesini düşürür. dedi.

ARKADAŞINA GÖNDER
Zehirlenmelerde bunu tüketin!
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz