X İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARKADAŞINA GÖNDER Kokusuna aldırmayın, sık sık tüketin!
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz

Kokusuna aldırmayın, sık sık tüketin!

  • Giriş Tarihi: 26.1.2016 16:14
Kokusuna aldırmayın, sık sık tüketin!
Kokusuna aldırmayın, sık sık tüketin!

Uzman Diyetisyen Pınar Kural Enç, besinlerin baş tacı olabilecek karnabaharın faydaları hakkında bilgiler verdi.

Besinlerin sağlık için önemi tartışmasız büyüktür. Kış sebzelerinden biri olan Karnabahar, pişirilirken etrafa yayılan kokusu nedeniyle bazı kişilerin uzak kaldığı bir besindir. Karnabahar pişirilirken kendine has olan bu kokunun sebebi içeriğinde bulunan kükürtlü bileşiklerdir. Ancak herkesin bilmesi gereken şu ki bu sebze sağlık deposudur.

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.