Saraçoğlu’ndan kalın bağırsak iltihaplanması için kür

Giriş Tarihi: 20.6.2016 15:15
Saraçoğlu’ndan kalın bağırsak iltihaplanması için kür

Biyoteknoloji ve Mikrobiyoloji Uzmanı Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, günümüzde gıdaların nasıl değiştiğine dair çok önemli açıklamalarda bulundu.

A Haber'de Kadraj programına katılan Prof. Saraçoğlu, "Günümüzde gıdalar tamamen değişmiş durumda. Efendim nenelerimizin yediklerinden yiyelim diyorlar. Ama ne mümkün! Günümüzde o gıdalardan eser kalmadı. Domatesin yaprakları elim kadar olmuş durumda." dedi.

GÜNÜMÜZDE GIDALAR TAMAMEN DEĞİŞTİ

'Siz neyi değiştirdiniz? İçindeki kimya değişti. Tamam yakışıklı maydanoz ama etkisi yok. Bugün ne kadar ilerlerse ilerlesin teknolojinin uyguladığı gıdalar üzerinde, tohumlar üzerindeki müdahaleler, biz insanlarımıza çöp yediriyoruz.'

'Zayıflamak isteyen insanlar az yiyorlar, edin bir hafta sonra zayıflamaya başlıyorlar ama renkleri gidiyor, yüzleri çöküyor, sararmış bir renk halini alıyor, neden? Çünkü gıdalar üzerinden aldığımız kimyasallar, protein yapısında olduğu için, yağ dokunuzda depolanıyor bunlar. Siz zayıflamaya başlayınca yağ yanıyor ya, yani metabolize oluyor ya, depolanmış olan bu toksinler kana karışmaya başlıyor ve toksik etki gösteriyor böyle yaşlanmış, çökmüş bir halde karşınızda insan görüyorsunuz. İşte bunun da sebebi budur.'

KALIN BAĞIRSAK İLTİHAPLANMASI İÇİN KÜR

Bir kalın bağırsak iltihaplanması başlamışsa, lütfen bu kürü uygulayın göreceksiniz o ülseratif kolit nasıl düzelecek. Mesela mukoza salgısı yapmaya başlar ülseratif kolitte, orda ağır kokular, bunların kaybolduğunu göreceksiniz. Polik kürü; ıhlamur, kır papatyası ve kuru nane ancak bunların yakışıklı olanları değil. Çayını yapacaksınız bu üçünün.'

ARKADAŞINA GÖNDER
Saraçoğlu’ndan kalın bağırsak iltihaplanması için kür
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz