Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERYEM GAYBERİ

‘İstiklal mücadelesi veriyoruz’

Türkiye'nin açık ve çok yönlü bir saldırı altında olduğunu hepimiz biliyoruz. 'Stratejik müttefik'imiz ABD, Suriye PKK'sı ile kol kola savaşan ABD askerlerini savundu.

Alman Meclisi'nde durduk yere 'soykırım' tasarısı kabul edildi. Almanların İncirlik'ten askeri üs talebi reddedildi.

ABD'ye PYD konusundaki hassasiyetimiz çok net bir şekilde deklare edildi.
Türkiye İstanbul'un Fethini görkemli bir şekilde kutladı.

Ramazan ayı boyunca Ayasofya'da Kur'an tilaveti yapılmaya başlandı. PKK, Doğu ve Güneydoğu'daki kararlı ve başarılı operasyonlarla rezil oldu.

Çukur terörüyle terörü şehirlere taşıyan terör örgütü, 7 bin 500'den fazla kayıp verdi.
PKK'nın "Devrimci halk savaşı" konsepti çöktü. Terör örgütü en çok da Kürtlerin nefretini çekti.

Örgütte çözülmeler, teslim olmalar başladı. Teröristlerin telsiz konuşmalarına yaşadıkları "hezimet" yansıdı.

***
Sonra Türkiye iki günde iki terör saldırısıyla bir kez daha hedef oldu. El Kaide'nin ve DAİŞ'in Irak ve Suriye'de yaptığı "bombalı araçla terör" eylemini birebir taklit eden PKK yenilgisini perdeleme eylemlerine başladı.

İstanbul Vezneciler'de insanlar Ramazan'ın ikinci gününde oruçlu iken, teröristlerin bombalarıyla katledildi. 6'sı polis 11 kişi şehit oldu, üçü ağır 36 kişi yaralandı.

Vezneciler'den bir gün sonra yani dün de Mardin Midyat'ta Emniyet binasına teröristlerce bomba yüklü araçla saldırıda bulunuldu, 1'i polis 3 kişi şehit oldu 30 kişi yaralandı.
***
Bunları alt alta yazınca, fotoğrafın daha net ortaya çıktığını görüyoruz.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yeni bir İstiklal mücadelesi" verdiğimizi söylüyor.

Şehit yakınları ve gazilerle iftarda bir araya gelen Erdoğan, "20 Temmuz'dan bu yana bazı ilçe ve mahallelerimizde açılan çukurlarla, bombalı barikatlarla başlayan saldırılar karşısında verdiğimiz mücadele sıradan bir terörle mücadele operasyonu değildir. Son örneğini bugün İstanbul'da yaşadığımız bombalı saldırılar karşısında gösterdiğimiz metanet, teslimiyetin değil, kararlılığın ifadesidir" dedi.

"Bu mücadele milletimiz ve devletimiz için bir beka mücadelesidir, varlık, yokluk mücadelesidir" diyen Erdoğan'ın ifadelerine katılmamak mümkün mü?
***
Biliyoruz ki terörün bu topraklardan kökü kazınacak. Senden nefret ediyoruz ey terör. Seni destekleyenlerden, sana o silahları bombaları verenden, seni yönetenden insanlık adına nefret ediyoruz.
***
Bin not da medyaya: Terörle mücadele sadece askeri değil psikolojik de yapılır. Terör saldırılarında patlama anına ilişkin görüntüleri yayınlamak, dehşet görüntülerini yaymak terörün amacına hizmet etmektir. Terör örgütünün adı verilmez eylemleri canlı yayınlarla verilmez. Çarşaf Çarşaf görüntü yayınlanıyor. Brüksel'deki patlamada sadece 3 -4 fotoğraf ve çok küçük de bir iki görüntü verildi. En azından canını dişine takarak terörle mücadele edenlere ayıp…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA