Türk turizminin dünyadaki başarılı markası Rixos Hotels grubuna bağlı Rixos Premium Bodrum, yeni sezona yenilenerek ve yeni bir konseptle girdi. Rixos Premium Bodrum, kişiye özel yeni konseptini tanıtmak ve sezon açılışını kutlamak için İstanbul'da Süpermarket'te Şamdan Plus ile birlikte bir parti verdi. Partiye; Rixos Hotels Markadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Başak Erel, Rixos Premium Bodrum Genel Müdürü Yusuf Çavdar ve Şamdan Plus Genel Yayın Yönetmeni Bülent Cankurt ev sahipliği yaptı.
İş, cemiyet, moda, sanat ve spor dünyasından çok seçkin isimlerin katıldığı parti, çok renkli ve eğlenceli geçti. Ünlü DJ Suat Ateşdağlı'nın müzikleriyle geç saatlere kadar devam eden partide, ünlü davetliler hem sosyalleşti hem de eğlenceli bir gece geçirdi.
Partide, Rixos Premium Bodrum'un yenilenen yüzü ve yeni konseptinin tanıtımının yanı sıra Rixos Hotels'in 10. yılı da kutlandı.
Bodrum yarımadasında, enfes sahil şeridine sahip, çam ağaçlarıyla bezeli muhteşem doğası olan Rixos Premium Bodrum'un yenilenen yüzünü çok beğenen davetliler, bu sezon başladığı kişiye özel konseptinden de çok etkilendiler. Seçkin davetliler, Rixos Premium Bodrum'un genişleyen yaşam alanları, kendine ait özel ve görkemli adası, lüks oda ve villalarına da hayran kaldı.

RENKLİ PARTİNİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN!