Sofra

4 Porsiyon
Zorluk Derecesi Orta

MALZEMELER

    Yarım kg ısırgan
    Yarım çay bardağı sıvı yağ
    4 adet milföy hamuru
    1 adet yumurta
    2 adet soğan
    Bir tutam tuz
    Bir tutam karabiber
Isırganı yıkayıp, sadece yapraklarını ve ince dallarını alın. İncecik kıyın. Sıvı yağı tencereye alın. Yemeklik doğranmış soğanları yağda kavurun. Isırganı ekleyin. Karabiber ve tuz ilave edip, suyunu çekene kadar kavurmaya devam edin. 1 adet milföyü elinizle biraz açarak, ortasına kavurduğunuz ısırganın dörtte birini koyun. Hamurun köşelerini birleştirerek minik pide şekli verin. Yağlanmış tepsiye dizin. Diğer milföyleri de bu şekilde hazırlayın. Üzerine yumurta sarısı sürün. 180 derece fırında pembeleşene kadar pişirin.