Sofra

4 Porsiyon
Zorluk Derecesi Orta
Dünya Mutfağı

MALZEMELER

    Bir buçuk kg bonfile
    3-4 adet soğan
    250 gram porçini mantarı
    4 adet kırmızı biber
    4 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
    1 çorba kaşığı kıyılmış maydanoz
    Tuz, karabiber
    Krep hamuru için:
    4 su bardağı un
    3 su bardağı süt
    1 su bardağı sıvı yağ, tuz
    Bulamak için:
    Un, yumurta, galeta unu
    Kızartmak için:
    Sıvı yağ
Bonfileyi şeritler halinde doğrayıp, suyunu salıp çekene dek pişirin. Piyazlık doğranmış soğan ilave ederek 10 dakika kavurun. Doğranmış mantar ve kıyılmış kırmızı biberi ilave edip, soteleyin. Tuz, karabiber ekleyip, karıştırın. Suyunu çekene dek pişirin. Soğuyunca peynir ve maydanozu ekleyin. Krep için, tüm malzemeyi çırpın. Yapışmaz yüzeyli tavada önlü arkalı pişirin. Kreplere iç harçtan koyup, sarın. Böreği sıra ile un, yumurta ve galeta ununa bulayın ve sıvı yağda kızartın. Demi-glace sos ile servis yapın.