Sofra

6 Porsiyon
Zorluk Derecesi Orta

MALZEMELER

    5 çorba kaşığı margarin
    3 diş sarımsak
    200 gram arpacık soğan
    4 adet biber
    2 adet domates
    400 gram haşlanmış börülce
    1 tatlı kaşığı toz beyaz biber
    4 çorba kaşığı tereyağı
    800 gram levrek balığı
    800 gram karides
    3 su bardağı rendelenmiş kaşar
    peyniri
    Bir tutam tuz
Margarini bir tencereye alıp kıyılmış sarımsak ve ikiye kestiğiniz soğanları ilave edip kavurun. Üzerine ince kıyılmış biber, domates, haşlanmış börülce, tuz ve toz beyaz biberi ilave edin. Suyunu çekene kadar pişirin. Güvece tereyağı sürün. Çok az miktarda hazırladığınız harçtan yayın. Önceden haşlayıp ayıkladığınız ya da temizlenmiş aldığınız karides ile levreği güvece alın. Kalan harcı da üzerine kapayın. En üste rendelenmiş kaşar peynirini serpin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında kaşarlar iyice eriyinceye kadar pişirin.