Sofra

20 Porsiyon
Zorluk Derecesi Zor

MALZEMELER

    Yedi buçuk kg kemiklerinden
    sıyrılmış koyun eti
    Yarım kg soğan
    3 çorba kaşığı karabiber
    75 gram kalın tuz

    Servis için:
    Domates, sivri biber,
    soğan, limon
ETLERİ döner etinden daha kalın olacak şekilde açın. Kalın tuz ile tuzlayıp bir gece bekletin. Soğanı rendeleyin ve karabiberle karıştırın. Etleri bu soğanlı karışıma bulayın. Küçük parçalardan başlayarak etleri şişe takın. Cağ kebap ocağında pişmeye bırakın. Kızarmaya başlayınca cağ denilen küçük şişlere saplayıp bıçak ile yatay olarak kesin. Kömür ızgarasında biraz daha pişirin. Domates, sivri biber, soğan ve limonla birlikte sıcak olarak servis yapın.