MALZEMELER
2 su bardağı fırınlanmış
mısır unu
1 su bardağı su
1 çay bardağı sıvıyağ
1 paket kabartma tozu
10-12 adet taze soğan
1 su bardağı yoğurt
300 gram beyaz peynir, tuz
MISIR unu, 1 su bardağı su, 1 çay bardağı sıvıyağ, tuz ve kabartma tozunu karıştırıp muhallebi kıvamına getirin. Taze soğanı incecik kıyın. Ufalanmış beyaz peynir ve yoğurtla karışıma ekleyin. Mısır unlu karışımın yarısını yağlanmış cam bir tepsiye yayın. Üzerine yoğurtlu karışımı ekleyin. Onun da üzerine kalan mısır unlu karışımı yayın. Parmaklarınızla hafifçe sıvazlayın. 200 derece fırında üzeri kızarana dek pişirin. Ilınınca dilimleyerek servis yapın.