MALZEMELER
Yarım paket spagetti
1 adet orta boy kalamar (halka doğranmış)
100 gram karides
100 gram akya balığı
4 adet domates
1 kahve fincanı zeytinyağı
2-3 diş sarmısak
Salça, tuz, karabiber
Üzerine: 4 adet barbun
1 çorba kaşığı zeytinyağı
150 gram ahtapot
SPAGETTİYİ tuzlu suda haşlayıp, süzün. Tencereye zeytinyağını alıp, sarmısakları kavurun. Daha sonra sarmısakları yağdan alın. Kalamarları atıp, hafif rengini alınca akya balığını, ardından karidesi ekleyin. Karidesler kıvrılmaya başlayınca, rendelenmiş domates ve salçayı katın. Tuzunu, karabiberini ayarlayın. Haşlanmış spagettiyi tabağa koyun. Üzerine sosu ekleyin. Ayrı bir yerde filotusu çıkarılmış 4 barbunu, 1 çorba kaşığı zeytinyağıyla çevirin. Haşlanmış ahtapot bacaklarıyla tabağa ekleyip servis yapın.