Sofra

2 Porsiyon
Zorluk Derecesi Kolay
Rus Mutfağı

MALZEMELER

    200 gram tavuk göğsü
    1 çay kaşığı zencefil
    1 çay kaşığı toz beyazbiber
    1 çay kaşığı tarhun
    1 çay kaşığı tuz
    Bir buçuk çorba kaşığı kievski yağı

    Kızartmak için: Sıvıyağ

    Pane harcı için:
    Yarım su bardağı un
    3 adet yumurta
    Yarım su bardağı galeta unu
TAVUK göğsünü et döveceği ile parçalamadan inceltin. Zencefil, toz beyazbiber, tarhun ve tuz ile harmanlayın.
Tavuk göğsünün ortasına kievski yağını yerleştirip rulo şeklinde sarın. Derin dondurucuda 2 saat dinlendirin.
Derin dondurucudan çıkardığınız tavuk göğsünü sırayla un, yumurta ve galeta ununda paneleyin. Kızdırdığınız
sıvıyağda 15 dakika pişirin. Daha sonra kağıt havlu üzerine alın. Ispanak püresi, patates salatası ve haşlanmış patatesle servis yapın.