Sofra

6 Porsiyon
Zorluk Derecesi Orta

MALZEMELER

    1 kg kereviz, 2 adet portakal
    1 çay bardağı zeytinyağı
    1 adet limon, 1 adet elma
    10 adet arpacık soğan
    1'er çorba kaşığı hardal ve bal
    1 su bardağı su
Zeytinyağı ile yarım limonun suyunu bir tencereye alın. Dörde böldüğünüz limonu ve kabuklarını soyup küp doğradığınız kerevizi tencereye ilave edin. Üzerine bir adet portakalın suyunu, bir adet kabuklarıyla beraber dörde böldüğünüz portakalı ve kabuklarıyla beraber irice doğradığınız elmayı ekleyin. Arpacık soğanları temizleyip bütün olarak malzemeye ilave edin. Son olarak hardal, bal ve suyu ekleyip 15 dakika pişirerek ocağın altını kapatın. Soğuk servis yapın.