Maç Sonuçları

Boluspor-Kayserispor maçından gol çıkmadı

Ziraat Türkiye Kupası D Grubu'nda karşı karşıya gelen Boluspor ile Kayserispor 0-0 berabere kaldı.

Giriş: 17 Ocak 2017, Salı 00:00 Güncelleme: 18 Ocak 2017, Çarşamba 11:03

Ziraat Türkiye Kupası D Grubu 5. hafta maçında TFF 1. Lig takımı Boluspor sahasında Süper Lig temsilcisi Kayserispor'u ağırladı. A Spor'dan canlı yayınlanan maç 0-0 eşitlikle sonuçlandı.

Boluspor: 0 - Kayserispor: 0 (ÖZETİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!)

Bu sonuçla Kayserispor, D Grubu'ndaki puanını 7'ye çıkardı ve 2. sıradaki yerini korudu. Boluspor ise 5 puanla 3. sırada yer alıyor. Bu grupta Beşiktaş 10 puanla lider durumda bulunuyor. Son sırada ise 3 puanlı Darıca Gençlerbirliği var.

ÖNEMLİ DAKİKALAR

21'inci dakikada Murat serbest vuruşta direk kaleye vurdu, kaleci topu uzaklaştırdı.

28'inci dakikada Vrede sağdan ortaya çevirdi Yusuf Emre'nin plasesinde top kalecide kaldı.

41'inci dakikada Guido sağdan ceza sahası ön çizgisi üzerinde Vrede'ye verdi. Vrede'nin şutunmda meşin yuvarlak kalecide kaldı.

İlk yarı 0-0 sona erdi.

48'inci dakikada Giudo'nun sol kanattan çalımlarla ilerleyerek verdiği pasta Vrede'nin ceza sahası çizgisi üzerinden çektiği sert şutta top az farkla direğin üzerinden dışarı çıktı.

55'inci dakikada Umut soldan ortaladı Furkan kafayla vurdu top az farkla auta çıktı.

66'ıncı dakikada Hakan soldan ortaladı Guido kafayla vurdu, kaleci topu kornere çeldi.

74'üncü dakikada Ufuk'un uzun pasında Deniz'in şutunda meşin yuvarlak kalecide kaldı.

90'ıncı dakikada Yusuf Emre'nin ceza sahası dışından attığı pasta Poepon'un şutunda top auta gitti.

Maç 0-0 sona erdi.

Stat: Atatürk
Hakemler: Özgüç Türkalp, Özgür Ertem, Osman Karataş

Boluspor: Erdi Yokuşlu, Renato Arapi, Guido Koçer (Dk. 79 Mücahit Özkul), Abdülkadir Özdemir, Necati Yakuplar, Sinan Yılmazer (Dk. 67 Burak Asan) (Dk. 59 Rydellromano Poepon), Nurullah Turan, Hakan Arslan, Emre Gültekin, Kadir Pekmezci, Mitchell Vrede

Kayserispor: Nadhoim Ahamada, Anıl Karael, Levent Gülen, Kubilay Sönmez, Umut Sönmez, Furkan Yaman, Miladin Stevanovic (Dk. 46 Kana Bıyık), Murat Durer, Murat Ilıman, Onur Beytaş (Dk. 46 Deniz Türüç), Ufuk Budak

Sarı kartlar: Dk. 45 Renato Arapi, Dk. 48 Nurullah Turan, Dk. 73 Abdulkadir Özdemir, Dk. 80 Burak Asan (Boluspor), Dk. 45 Anıl Karael (Kayserispor)

SERGEN YALÇIN: "LİGE KONSANTRE OLMAMIZ GEREKİYOR"

Kayserispor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, lig ve kupayı bir arada götürmenin zor olduğunu belirterek, lige konsantre olmaları gerektiğini söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası D Grubu 5. haftasında Boluspor, Kayserispor'la golsüz berabere kaldı. Maçın ardından her iki takımın teknik direktörleri mücadeleyi değerlendirdi.

Kayserispor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, hafta sonu ligde oynadıkları maçın ardından aynı kadro ile karşılaşmaya çıktıklarını vurgulayarak, "Hem ligi hem de kupayı bir arada götürmek zor. Lige konsantre olmamız gerekiyor. Bugün iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Kupada gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz. Gruptan çıkarsak devam edeceğiz. Biz Kayserispor olarak çok rahat değiliz. Özelikle, ligdeki pozisyonumuz çok sıkıntılı, bizim için şu anda lig çok daha önemli" dedi.

Boluspor Teknik Direktörü Fuat Çapa ise 3 puan alamadıklarını fakat iyi oyun çıkardıklarını belirterek, "Karşılaşmanın ilk 15 dakikasını istediğimiz gibi oynayamadık. Sahada çok basit pas hatası yapan, sahada kimin koştuğu belli olmayan bir Boluspor vardı. 16. dakikadan itibaren değişik bir görüntüye büründük. Zaman zaman çok iyi pozisyonlar yakaladığımızı düşünüyorum" şeklinde konuştu.