Maç Sonuçları

Kartal kupa yelken

Beşiktaş, Sarıyer'i net bir skorla geçerek son 16'ya bir adım daha yaklaştı

Giriş: 30 Ocak 2015, Cuma 00:00 Güncelleme: 02 Şubat 2015, Pazartesi 10:44
Necip ve Furkan'la 2 farklı üstünlük yakalayan Beşiktaş'a, Beyaz Martılar Cemre'nin nefis vuruşuyla cevap verdi. Tolgay Arslan ilk maçında golle buluşurken siyah-beyazlılar da bu sezon Olimpiyat'ta ilk kez bir Türk takımını yendi.

TOLGAY'A TAM NOT - TIKLAYIN

YENİLER NE YAPTI?
Tolgay:
Gurbetçi futbolcu 75 kezle sahanın en çok topla buluşan oyuncusu oldu. Sosa'yla uyumlu olduğu gözlenen Tolgay, 4 şutta 2 kez kaleyi buldu, ilk maçında golle tanıştı.

VELİ'YE 6.2 MİLYON EURO - TIKLAYIN

Opare: Serdar'ın yerine sağ bekte görev yapan Ganalı oyuncu, sık sık ileriye çıktı. Seri hareketleriyle de dikkat çekti.
Milosevic: Sırp asıllı İsveçli futbolcu, Beşiktaş'ın vasatın altında kalan savunmasında fark yaratamadı. Pozisyon hataları yaptığı görüldü.

DEMBA BA'DAN FİLİSTİN'E KRAMPONLU DESTEK - TIKLAYIN

SADECE 376 BİLET SATILDI
Sarıyer maçına taraflarlar ilgi göstermedi. Karşılaşma için 376 bilet satılırken 75 bin kapasiteli Olimpiyat Stadı'nda toplamda 1500 civarında seyirci tribündeki yerini aldı. Bu arada Beşiktaş'taki ilk golünü atan Furkan Yaman, Menemen Belediyespor'la anlaştığı iddialarını yalanladı. Yaman, "Transfer döneminin bitmesine daha var ve ben şu an buradayım" dedi. Öte yandan Beşiktaş'ın yeni transferleri Opare, Milosevic ve Tolgay için bugün 13.00'te imza töreni düzenleneceği açıklandı. Törene Veli ve Ersan'ın da katılması bekleniyor.

İKİ GÖRÜŞ

METİN TEKİN: GALİBİYET VE TOLGAY...
Beşiktaş adına dün akşam kupa maçında neler oldu diye bakarsak, istediği üç puanı aldı. Bilic, Sosa ve Kerim Frei'ı sahaya sürüp maç eksiklerini giderirken yeni transferlerden Milosevic, Opare ve Tolgay Arslan'ı da görme fırsatını buldu. Ayrıca 60. dakikada Gökhan ve Demba Ba'yı da oyuna sokarak istediği işleri yaptı. Tabii ki esas önemli olan yeni oyuncular hakkında neler düşündüğümüz?.. Milosevic'in savunma özelliklerini test edebilmemiz için zorluk derecesi yüksek maçlarda görmemiz lazım. Opare ise bu görüntüsüyle Serdar'ın önüne geçemez ancak alternatifi olur. Bana göre bu sezon şampiyonluk yolunda Beşiktaş'ın kullanacağı en önemli oyuncu Tolgay Arslan. Tolgay ilk etapta 11'de şans bulamasa bile herhalde Bilic'in kulübeden gelen ilk tercihi olacaktır.

FATİH DOĞAN: TOLGAY MEYDAN OKUDU

Bilic'in sözleşme yenileyen oyunculardan Cenk ve Atınç'a 11'de forma şansı vermesi önemliydi. TOLGAY ilk maçta sınıfı geçti. Tekniği, fiziği ve özgüveni ile yeni takımında yeni formasını yadırgamadı. Attığı gol, kaliteli futbolunu taçlandırdı. Bu dakikadan sonra vasat oynama (!) konusunda Atiba, Oğuzhan, Necip hatta Veli bile iki kez düşünmek zorunda! Tolgay dün akşam düpedüz meydan okudu. OPARE, çabukluğuyla göz doldurdu. Maç ve kondisyon eksiği var. Ancak kademe anlayışı ve yerinde müdahaleleriyle göz doldurdu. Milosevic, Tolgay ve Opare'nin gerisinde kaldı. Garantili oynamaya çalışıyor. Pozisyon hataları yaptı. Bilic dün gece keyifliydi. Çünkü gruptan çıkma yolunu açmasının yanında yeni eski birçok futbolcusunu test etme fırsatı buldu. Dönüşler yüzünü güldürdü..

BEŞİKTAŞ-SARIYER KARŞILAŞMASININ TÜM GOLLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...