Maç Sonuçları

Ersun Yanal: 3 oyuncuda sona geldik!

Ersun Yanal’dan transfer müjdesi: 3 oyuncu ile kritik görüşmeleri bitirdik ve sona yaklaştık. 2 oyuncuyla ise görüşmelerimiz sürüyor...

Giriş: 15 Aralık 2016, Perşembe 00:00 Güncelleme: 15 Aralık 2016, Perşembe 06:04
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Konyaspor maçı sonrası ara transferde yeni isimleri alacaklarının müjdesini verdi: "Elimizde genç ve yetenekli bir kadro var ama devamlılığı yok. Trabzon yönetilmesiyle düzgün bir bütçe planlaması yaptı. Şu anda kritik bir kaç görüşme var. En az 3 oyuncu ile görüşmelerde belli noktalara gelindi. Olmazsa olmazları yapmak zorundayız. Pardonu olmayacak oyuncular almalıyız. O yüzden zorlanıyoruz. 3 oyuncu ile sona yaklaştık. 2 oyuncu ile görüşmeler sürüyor. Sayı çok önemli değil, nitelik önemli."

OYUNDAN MEMNUN
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Konya maçı sonrası yaptığı basın toplantısında sözlerine İstanbul'daki terör saldırısını lanetleyerek başladı. Karşılaşma için şunları söyledi: "Konya ligimizin önemli takımlarından biri. Disiplinli ve kompakt oynayan bir ekip. Biz yeni kurulmuş ve geçiş dönemi yaşayan bir takımız. Oyuncularımın mücadelesinden memnunum. Hem oyuncu kazanmak hem yarışmak oldukça güç. Gençlerin katkısı bizi umutlandırdı."