Maç Sonuçları

Buzda dans

Kerim’in golüne Özgür Özkaya frikikten cevap verdi. Golde siyah-beyazlıların barajı yanlış kurmasının payı büyüktü

Giriş: 21 Aralık 2016, Çarşamba 00:00 Güncelleme: 21 Aralık 2016, Çarşamba 01:54
Bolu'nun fiziki şartları Kiev'e rahmet okuttu. Hava sıcaklığının -8 dereceye inmesi yetmezmiş gibi buz tutmuş zeminde yağışı maç boyunca devam eden karın müsade ettiği ölçüde futbol oynamaya çalışıldı. Kerim, yine bir kupa maçını boş geçmedi. Ancak bu golde topu çok iyi bir şekilde getiren ve içeri aktaran Muhammet'in payı büyüktü. Özgür'ün frikik golünde top Beck'e çarpıp ağlara giderken, barajın kötü kurulması belki de Beşiktaş'ı galibiyetten etti. Futbolculara, özellikle de sıcak iklimlerin oyuncusu Aboubakar'a bu maçtan büyük bir eleştiri devşirmem. Ancak golü atan ve ZTK'nın bugüne kadarki yükselen yıldızı olan Kerim'e çok doğru yolda olduğunu söylemeliyim. Artık kendisine Trabzonspor dahil çok iyi talipler oluşturdu. Bu moralle Beşiktaş'ta da yürüyebilir.. Genç Eslem'i de çok iyi gördüm.. Sakatlık sonrası yükselişi çok olumlu...

Minikleri ağabeyleri ısıttı
Seremonide soğuktan üşüyen miniklerin yardımına futbolcular yetişti. Olcay'ın eşofman üstünü çocuğa giydirmesi tribünden alkış aldı.

Kupa beyi Kerim!
Kerim Frei, Türkiye Kupası'nda gollerini atmaya devam ediyor. Yıldız futbolcu, oynadığı 3 maçta 4 kez fileleri havalandırmayı başardı. Kerim, bu karşılaşmalarda 10 şut çekerken 4'ünde çerçeveyi buldu ve toplam 82 isabetli pas yaptı.

Kaptan Tolga bagajdan çıktı
Beşiktaş'ın dün Bolu ile deplasmanda oynadığı kupa maçı öncesi ilginç anlar yaşandı. Siyah-beyazlı kafile otobüsle Bolu'ya giderken karşılaşma saatine kadar konakladığı Karacasu Beldesi'ndeki otel önünde taraftarlar tarafından karşılandı. Bütün oyuncular otobüsten inerken, Kaptan Tolga Zengin, şoförün dinlendiği bagajdaki yataklı bölümden çıktı.

Saha 4 defa temizlendi
Bolu'da gündüz -4 derece olan hava sıcaklığı maç saatinde -8 dereceye kadar düştü. Karşılaşma boyunca kar yağışı sürdü. Buz tutan zeminin üzerinin karla kaplanması futbol oynamayı zorlaştırdı. Mücadele zeminin temizlenmesi için iki kez durdu. Karşılaşma öncesinde ve devre arasında da zemin temizliği yapıldı.

Dün akşam Bolu'da her şey bembeyazdı. Stat görevlileri sahayı kardan temizleyebilmek için büyük çaba harcadı.