Maç Sonuçları

Avantaj Kanarya’da

Turuncu-lacivertliler, ilk 11 dakikada 19 yaşındaki yıldızı Cengiz’in golleriyle 2-0’ı buldu. Şoku çabuk atlatan sarılacivertliler, bir dakika sonra Ozan, ikinci yarıda da Van Persie ile skoru eşitledi. Bu beraberlikle avantaj F.Bahçe’ye geçti. Rövanş, 17 Mayıs Çarşamba günü 20.45’te Ülker Stadı’nda

Giriş: 27 Nisan 2017, Perşembe 00:00 Güncelleme: 27 Nisan 2017, Perşembe 02:05
Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finalin ilk ayağı fırtına gibi başladı... 3'te sağdan kullanılan Başakşehir kornerinde Epureanu'nun kafası direği yaladı. 7'de Şener'in uzaklaştıramadığı topa Cengiz sol çaprazdan sağ ayakla mükemmel vurdu: 1-0... 9'da Şener sağdan kesti, Van Persie'nin kafasını Caiçara çizgiden çıkardı. 11'de sağdan Visca harika bir pas yolladı, arka direkte Cengiz, Şener'i ekarte ederek fileleri ikinci kez buldu: 2-0. 12'de Lens'in sağdan ortasını kaleci Faruk yumrukladı, Ozan'ın gelişine şutu ağlara gitti: 2-1... 39'da soldan kornere yine Epureanu kafayı vurdu, bu kez Volkan mükemmel çıkardı. İkinci yarı tempo biraz düşük olsa da heyecan yüksekti. 61'de Şener ceza sahasına sağdan girdi, pasında Van Persie kafayla skoru eşitledi: 2-2... Fenerbahçe kabus gibi bir başlangıca rağmen, avantajı Kadıköy'e taşıdı.

0-0 ve 1-1 F.BAHÇE'YE YARAR
Final biletini almak isteyen takım maçı kazanmak zorunda. Ancak karşılaşma 0-0 ve 1-1'lik skorlarla biterse, Fenerbahçe adını finale yazdıracak. Skor 2-2 olursa, karşılaşma uzayacak. 3-3 ve daha çok gollü beraberliklerde, turu geçen taraf Başakşehir olacak.

3 ŞUT GELDİ 2'Sİ GOL OLDU
Rize deplasmanında A Spor muhabirlerine saldırdıkları için PFDK'dan 1 maç ceza alan Volkan Babacan ile 5 karşılaşmadan men edilen Ufuk Ceylan'ın yokluğunda Başakşehir kalesini U21 takımının kalecisi Faruk Çakır korudu. Daha önce 0-0 biten Y.Amasya ve Sivas'la oynanan kupa maçlarında eldivenleri giyen 22 yaşındaki Faruk'un kalesine dün 3 şut geldi, ikisi gol oldu.

11
Akhisar ve G.Saray maçlarını boş geçen Van Persie dün beraberlik golünü attı. Bu sezon 11. golüne ulaşan Hollandalı yıldız Süper Lig'de 21 maçta 7, kupada ise 3 maçta 4 gol attı.

ANNE SESİYLE MAÇ KEYFİ
Liderliği değiştiren ligdeki F.Bahçe-Başakşehir maçını Ülker Stadı'nda annesinin anlatımıyla takip eden görme engelli Rabia dün de Fatih Terim Stadı'nda tribündeydi. Anne Kezban Gezgin, atılan 4 golü futbol aşığı kızına anlattı. Milyonlar ise büyük heyecana sahne olan maçı atv'den canlı ve şifresiz izledi.