Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Diego çıkmazı

Kadro yapılanmasında herkesin kafasındaki soru; Diego Ribas... Sezonun tek transferi, yıldız oyuncu, gözler üstünde ama ortada yok. Antrenmanları takip eden Volkan Demir ve Oğuz Yörük, Diego'nun oynatılmamasını çok normal buluyorlar. Brezilyalı'nın Samandıra'daki kalitesi, henüz ilk on birdekilerin önüne geçmemiş durumda.
İsmail Kartal da ikilemde... Topal-Emre-Meireles üçlüsü ile kusursuz orta sahayı yarattı. Rakibe 1.5 pozisyon veriyor. Üstelik hücum da üretiyor. Diego için iki seçeneği kalıyor; ya kulübede oturtacak ya da öndeki üçlünün bir parçası yapacak. Bir başka gerçek ise, pozisyon kısırlığı yaşanan süreçte, taraftarın Diego ile bir şeyler yapılacağına inanması. Çünkü yetenekli bir oyuncuları olduğunun farkındalar. Topu onun ayağına yakıştırıyorlar ve sahada aksiyona girdiğinde de heyecan veriyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA