Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Yanal için cadı avı

Gençlerbirliği maçında tribünler 'Ersun Yanal' tezahüratı yaptılar. İsmail Kartal da ağladı. Maç sonunda da bu duruma itiraz edildi. Etmesin... İki nedenle; öncelikle "istifa et" cümlesi veya bir başka teknik adamın anılması, senin gönderilmek istenmen değildir. Buradaki mesaj, insanların durumdan mutlu olmadığı, bunu düzeltmen için sana yaptıkları çağrıdır. İsmail Hoca'nın duygusal mantığından kurtulup, durumu öyle algılaması gerekir.
İkinci neden, daha önce bahsettiğimiz gibi Diego'dur. Sahada işler iyi gitmediğinde, taraftar Brezilyalı'yı sorguluyor. Form tutturulmadığı veya oynatılmadığı için İsmail Hoca'yı suçluyor.
Ve hemen arkasından gelen Aziz Yıldırım tavrı.
Tribündeki arkadaşlarım, Ersun Yanal için tezahürat yapanların arandığını, oradakilerden isim istendiğini, 840 kartın iptal edilmesinin söz konusu olduğunu, hatta isimlerin emniyete verilebileceğinin kendilerine söylendiğini ifade ettiler bana. Bu kişiler "otostopla" maçlara gidenlerden de değil. Yani beni manipüle etmeye ihtiyaçları yok.
Aziz Başkan'ın zamanında arkasında duran, destek veren o tribünlerin, yeri geldiğinde memnuniyetsizliklerini ifade etme hakkı olduğunu en iyi anlayan kişi olması lazım. Bu yüzden insanları susturmak yerine, daha iyiyi nasıl yapabilir, bunu araştırmalı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA