Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Boş sayfalar!

Bugün - yarın derken 12 lig haftasını geride bıraktı Fenerbahçe... Aziz Yıldırım'ın, "Takımı onlar değil, ben şampiyon yaptım. Prim verdim, para verdim" diyerek Ersun Yanal'ı ve ondan önceki şampiyon hocaları 'sıfırlaması'nın ardından, meraklı bekleyişimiz devam etti. Bekliyoruz, çünkü İsmail Kartal'ın bu şartlarda takımın oyunu, sistemi, kazandıkları veya kaybettikleriyle ilgili çok hükmü kalmadı. Bu sözler, İsmail Hoca'yı antrenman refakatçisi haline getirdi herkesin gözünde. Samandıra'yı ikinci adresi haline getiren Aziz Yıldırım'ın primleri vererek, maçları kazandırması gerekiyordu. Yanal'ın Trabzonspor'u üç maçta 10 gol attı. 12 haftada sadece 17 gol atan eski takımı zirveye tutunma mücadelesi verirken... Yanal'ın sırrı gelir - gelmez, Trabzonspor yönetiminin prim vermesi midir yoksa... Araştırılmalı... Ya da Şampiyonluk için mücadele eden takım ile ligin dibindekinin mücadelesinde sadece 10. dakikada Sow'un auta attığı net bir fırsat mı yazmalıydı pozisyonlar şıkkının karşısında. Bi r şeylerin değil, çok şeylerin doğru yapılmadığını hissettiriyor F.Bahçe bize. Beşiktaş ve Rize maçlarını üst üste iyi oynadılar. Sonrasında koşmaktan vazgeçip, yürüyen; "nefessiz" bir takım devam etti yoluna...

1000 TARAFTAR !
Aziz Başkan veya İsmail Hoca, bir kupa maçında bin kişiye oynattılar koca takımı.
Passolig'in olmadığı maça kombinesi olanlar bile gelmedi. Bu mesajı iyi anlamaları lazım. Oyunu - takımı beğenmiyor taraftar. Her şey bir yana, 12 hafta geçmiş, "çok formda" diyeceğimiz tek oyuncuları yok. "Yanal gitti ama..." diye bir cümleye başlasak, devamında yazacak iyi bir şey bulamıyoruz. Takım daha dirençli olmadı, daha hızlı oynamadı, daha çok hücum yapmadı, daha az pozisyon vermedi, daha çok mesafe kat etmedi. Ligin en iyi kadrosuna, kazandığı bir karşılaşma sonrasında bunları yazıyoruz.
Bilenler, bildiklerini bir daha gözden geçirsinler. Defterlerindeki sayfaların aslında boş olduğunu görecekler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA