Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Alper ve Emre önemli

Derbiyi yitirmek, F.Bahçe’de Mayıs ayındaki kongreye kadar artçıları olabilecek bir süreci başlatır...

F.Bahçe için derbi kırılma noktası mı?
Yitirmek F.Bahçe için sadece üç puan kaybı olmaz. Mayıs'taki kongreye kadar artçıları olabilecek bir süreci başlatır.

Başkan hafta içinde "İsmail ne yapsın oyuncular oynamıyor" dedi. Bu açıklama bu maça nasıl yansır?
Teknik adamın üstünden baskıyı almak için uğraşıyor Aziz Yıldırım. Ama bu söz kazanılan maçları da İsmail Kartal'ın komitasından çıkartır, oyuncu performansına endeksler. Kesinlikle, oyuncular üzerine büyük baskı kuracak, büyük primler vaat edecektir. Kendisine okul penceresinden bağıran 14 yaşındaki çocuğu sınıfında basması, özrünü kabul etmemesi bile Yıldırım'ın ne halde olduğunun kanıtıdır.

Hücum hattı çok pozisyona giriyor ama son noktayı koyamıyor. Derbide patlama bekliyor musunuz?
Sporcuda değiştiremeyeceğiniz tek şey, "yetenek"... Ama bir değişime gidileceği kesin. Tabelayı değiştirecek olan oynarsa Alper ve Emre'nin performanslarıdır. Benim merakım İsmail Kartal'ın kulübe seçimini Emenike'den mi, yoksa Sow'dan yana mı kullanacağı. Moussa'nın koruma kalkanı devam edecek mi?

Webo 11'de olmalı mı?
Gençler maçında deneseydi, kesinlikle oynatmalı derdim. Bu maçın planını Ankara'da yapmalı, Webo'ya da Alper'e de derbi maçına hazır olmaları mesajını vermeliydi. Eğer kanatlardan yıpratan düzeniyle oynayacaksa yine Webo'dan vazgeçmemeli derim. Beşiktaş'ın yumuşak karnı, rakibin tempoyu yükseltmesi. İlk maçta golü bulana kadar F.Bahçe bunu yaptı. Sonrasında da oyunu tuttu. Strateji değişmemeli.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA