Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Vizyon bu değişmez!

Spor kulübü olarak kurulmuş ve kupalar kazanmayı vizyon edinmiş F.Bahçe'de, müzede yer ayrılmış her hedef önceliklidir

Öncelik sırasında kupayı üçüncü sıraya koyduklarını söyledi Pereira...
Sahaya çıkardığı takıma baktığımızda da bunu hissettik. Söylemin kalitesi ile Fenerbahçe iddiası birliktelik taşımıyor. Geçen sezon "paradan" şikayet etmişlerdi. Spor kulübü olarak kurulmuş ve kupalar kazanmayı vizyon edinmiş Fenerbahçe'de, müzede yer ayrılmış her hedef önceliklidir.
Genç ve oynamayan oyunculara forma verilmesi çok doğal. Bu seçimi rakibe göre de şekillendirebilirsiniz.
Denge ikinci 45'te sağlandı. İddianın düşük gösterilmesi, ilk yarıdaki oyunu sadece kora kor oynattı. Devrede üst üste üç değişiklik ile daha korkutan ayaklar (Hasan Ali, Diego ve Fernandao) maçın önemini hissettirdi. Hem sahadakilere, hem de tribündekilere.
Ozan'dan beklenen oyun liderliğine, Mehmet Topuz da ortak olmaya çalıştı. Ramazan, santrfor arkasına geçtikten sonra doğru oyununu sergilemeye başladı. Müjdat Yetkiner'in talebeleri oyun ve oyuncu tekniği olarak ağabeylerinden eksik değillerdi. İyi yetişmişler, doğrunun peşindeler.
Tuzlaspor geçen seneki sonuçlarla başlamadı belki ama, o iddiayı koruyan oyun karakteri ile sahadaydı.
Okan'ın paslarıyla yönettiği hücum hattıyla gedikler de yarattılar, gol de buldular. Tüm takıma bu ruhu verenleri de tebrik etmek gerekiyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA