Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Bakan'a çağrımdır

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'tan beklentimiz sürüyor. Masasının üstünde Profesyonel Kulüpler Yasası'nın taslağı duruyor. Son rötuşlardan bahsediyordu bize.
Bu yasa çok önemli. Kulüpleri batıran yöneticileri, ağzından çıkanı bilmeyen; ortamı gerenleri sorumlu hale getirecek maddeleri içeriyor. Sırf şirin görünmek, kendisini kahraman yapmak amacıyla boy gösterenlerin, hadlerini yeniden düzenliyor.
Sayın Kılıç, bir an önce bu taslağı yasalaştırmalı, bu sorumsuzları, kulüp kasalarını babalarının çiftliğine çevirenleri, bankalardan kredileri alıp, bol keseden harcayanları, ellerin kalkıp-inmesiyle aklanmaktan çıkarmalı. Çünkü FIFA Denetleme Kurulu gibi başkanını, "Sen çığrından çıktın" diyerek görevden alacak bir denetleme sistemi bizim kulüplerimizde yok. Onların bir çoğu emir kulu...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA